vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCULTURAWiener Weihnachten Orchestra ajunge la Călărași cu celebrul spectacol „Crăciun Vienez”

Wiener Weihnachten Orchestra ajunge la Călărași cu celebrul spectacol „Crăciun Vienez”

- Advertisement -

„CRĂCIUN VIENEZ”, susținut de orchestra „Wiener Weihnachten Orchestra” și dirijor Miran Vaupotić, un concept muzical iubit și cerut de spectatorii din România, se întoarce cu și mai multe spectacole în luna decembrie, într-un turneu național.

Miercuri, 13 decembrie, ora 19:00, Orchestra Vieneză se va afla la Călărași în Sala Barbu Știrbei.

Și anul acesta valsurile vieneze vin să completeze atmosfera magică a Crăciunului.

Companiile de spectacole CRACIUN VIENEZ și SPECTAKOLIS vă propun întâlnirea cu excepționalii artiști ai Wiener Weihnachten Ensemble, o orchestră de cameră formată din artiști ce au cântat în cele mai faimoase săli ale lumii pentru un „Crăciun Vienez” de cea mai bună calitate.

Dirijorul concertului, aclamat ca fiind „dinamic și informat” de către Buenos Aires Herald, croatul Miran Vaupotić, a lucrat cu orchestre eminente, inclusiv Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Națională Regală Scoțiană, Berliner Symphoniker, Orchestra Palatului Schonbrunn, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică din Cairo, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina și multe altele, având concerte în săli importante din întreaga lume, cum ar fi Carnegie Hall, Wiener Musikverein, Berliner Philharmonie, Victoria Hall, Forbidden City Concert Hall, Dubai Opera, Tchaikovsky Hall, International House of Music, CBC Glenn Gould Studio etc.

„Excelentul dirijor Miran Vaupotić a pregătit scrupulos interpretarea.” – New York Concert Review

Invitații speciali în spectacol, Tina Munteanu, apreciata soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian și tânărul tenor Christian Christoff, o minunată voce a tinerei generații de cântăreți de operă, se alătură și ei Crăciunului Vienez, pentru a vă face serata muzicală cât mai plăcută. Cei doi au mai colaborat și anul trecut în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului, interpretarea lor obținând ovațiile publicului.

Corpul de balet al spectacolului vă va prezenta grațioasele valsuri vieneze din frumoasele compoziții ale familiei de compozitori Strauss sau polcile săltărețe și mazurcile lui Franz Lehar.

Vor fi și alte surprize muzicale ale mai multor compozitori celebri, ce li se vor dezvălui spectatorilor care vor să petreacă o superbă seară de decembrie în compania noastră

Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași și online de pe iabilet.ro.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite