Zilele Municipiului Călăraşi, pe ultima sută de metri

Rodica Dohot. Sărbătoarea „Zilelor Municipiului Călăraşi 27-30 septembrie” va dezmorţi oraşul printr-o atmosferă de sărbătoare în cele 4 zile de manifestări care cuprind concursuri, expoziţii, târguri, întreceri sportive, culinare, parada motocicliştilor, nunta de aur şi recitaluri ale unor artişti consacraţi (Haiducii, Taraful Gelu Voicu, Alex Velea).

Consilierii locali s-au întâlnit pe 25 septembrie a.c., în şedinţă ordinară, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de evenimentul de la sfârșitul acestei săptămâni. Patru grupuri de consilieri locali se vor ocupa de delegaţiile oficiale din Belarus, Republica Moldova, Polonia şi Bulgaria invitate la sărbătoare. În cadrul şedinţei, printre proiectele aflate pe ordinea de zi a fost votat şi proiectul de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Asociaţiei Internaţionale a Oraşelor Înfrăţite – Oraşe fără Frontiere din care vor face parte delegaţiile țărilor invitate, scopul acesteia fiind semnarea unor documente care vor înlesni schimburile economice şi culturale.

Consilierul local Georgel Muşat a dorit să sublinieze faptul că își dorește ca fiecare consilier să contribuie ca această manifestare să se desfăşoare în condiţii foarte bune, mai ales că în acest an Zilele Municipiului Călăraşi vor fi sărbătorite într-un mod extrem de diferit faţă de anii precedenţi.  Primarul Drăgulin s-a declarat extrem de încântat de faptul că fiecare consilier, indiferent de culoarea politică, doreşte să-şi aducă aportul la orice acţiune a Primăriei Municipiului Călăraşi.

Consilierul local Nicolae Cuţăr a fost de părere că la sărbătoarea Zilelor Municipiului Călăraşi ar trebui să fie învitaţi toţi foştii primari în viaţă ai Călăraşiului, fapt confirmat ulterior de primarul Drăgulin. Şedinţa de consiliu local a început cu anunţul făcut de un grup de copii îmbrăcaţi în costume romane, dotaţi cu surle şi trâmbiţe, ce au dat spre ştiinţă celor prezenţi începerea Zilelor Municipiului Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide