vineri, decembrie 8, 2023
AcasăCOMUNITATEZiua Comunei Dichiseni plină de evenimente, muzică și bună dispoziție!

Ziua Comunei Dichiseni plină de evenimente, muzică și bună dispoziție!

- Advertisement -

Mircea Brândușă. Devenită deja o tradiție, sărbătoarea comunei Dichiseni a ajuns la o nouă ediție. Ca de fiecare dată, manifestările dedicate sărbătoririi comunei au fost gândite de primarul Iulian Radu pe durata a două zile pline de evenimente, muzică, bună dispoziție, iar pentru copii multe surprize.

Doar că ploaia, furtuna și vijelia de duminică nu au fost de acord, astfel că evenimentul s-a rezumat doar la ziua de sâmbăta 6 octombrie!

Începând cu ora 16.00, autoritățile din Dichiseni, în frunte cu primarul Iulian Radu, și-au primit așa cum se cuvine oaspeții. După tedeumul religios, oficiat de preoții din comună, a avut loc deschiderea oficială a Zilelor Comunei.

În luarea sa de cuvânt, Iulian Radu a ținut să mulțumească distinșilor oaspeți prezenți la eveniment, în mod special prefectului județului, Valentin Barbu, omul care a acordat toată atenția și tot sprijinul primăriei Dichiseni, în toate problemele întâlnite de-a lungul anilor.

Domnia sa, împreună cu directorul general AFIR, George Chiriță, consilierul județean Ioan Pușcașu și directorul Direcției Agricole, Ion Stan au ținut scurte discursuri în care au felicitat administrația locală și au transmis urări de bine locuitorilor.

Primarul Comunei Dichiseni, Iulian Radu, le-a adresat un mesaj locuitorilor celor 3 sate:

„Suntem 3 localități, Dichiseni, Coslogeni, Satnoeni, ce împreună formăm comuna noastră dragă. Suntem oameni diferiți dar zilele comunei Dichiseni ne arată, încă o dată, că suntem uniți, suntem oameni gospodari și de aceea această sărbatoare este pentru dumneavoastră, dragii mei, atât pentru cei stabiliți în comună, cât și pentru cei plecați în alte localități, care însă de fiecare dată numesc comuna ca fiind cel mai drag loc de întors acasă! Vă doresc sănătate, petrecere frumoasă și un sincer la mulți ani!”

După mesajele invitaților, pe scena amplasată într-un spațiu frumos, lângă malul Borcei ce traversează satul Coslogeni, a avut loc un program artistic susţinut de către elevii Şcolii Gimnaziale cu clasele I – VIII Dichiseni, dar şi unul de dansuri populare al ansamblului folcloric, Mlădițele Dichiseniului.

Seara s-a încheiat cu un un spectacol de gală, cu recitalurile unor artiști consacrați: Gelu Voicu și taraful de muzică populară, DJ AXXY, Adriana Gavrilă, precum și Marian Haiducu care a deschis de asemenea superconcertul lui What’s up!

Din păcate, ziua a doua a sărbătorii comunei Dichiseni a fost “sabotată” de vreme. Planurile organizatorilor au fost date peste cap de ploaia măruntă și vântul puternic. Astfel că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, programul artistic si concertele din seara de duminică ce trebuiau susținute de Silvia Ranciu, Nicolae Ioniță, Emilia Ghinescu, Green 4U, Asu și Luna, au fost anulate.

„Spectacolele de duminică dedicate Zilei Comunei Dichiseni se anulează! Vă mulţumim pentru înţelegere. Ne pare nespus de rău că am fost nevoiți să anulăm programul artistic de azi!” – a transmis Primăria Dichiseni.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite