Ziua Europei 2021 – Grădina Europeană

Ziua Europei 2021 – Grădina Europeană

La 9 mai 2021 sărbătorim cea de-a 71-a aniversare a declaraţiei Schuman, punctul de plecare al călătoriei noastre către Uniunea Europeană. Viaţa şi munca lui Robert Schuman au fost definite de dorinţa sa puternică de a pune capăt războiului în Europa iar astăzi luptăm împreună pentru o lume mai sigură.

Programul Interreg V-A România – Bulgaria, pentru care Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România – Bulgaria are rol de Secretariat Comun, întrupează una dintre valorile fundamentale ale Uniunii Europene: cooperarea între oamenii, regiunile şi ţările aflate aproape pentru a depăşi obstacolele comune, contribuind totodată la construirea unei Europe mai puternice.

De Ziua Europei, chiar şi în condiţiile distanţării sociale, trebuie să rămânem împreună: aceasta înseamnă coeziune, aceasta înseamnă Europa. La fel ca anul trecut, Programul Interreg V-A România – Bulgaria marchează Ziua Europei, în condiţiile impuse de criza COVID-19, cu o acţiune initulată Grădina Europeană, ce se va desfăşura online, prin care sărbătorim pacea, solidaritatea, valorile UE şi spiritul european.

Dacă sunteţi interesaţi să vă alăturaţi, nu trebuie decât să trimiteţi o fotografie cu dumneavoastră (de preferinţă cu o floare / buchet de flori) până pe 27 aprilie 2021, la adresa de e-mail info@calarasicbc.ro. Fotografiile primite vor acoperi harta Europei, iar produsul final va fi postat pe site-ul Programului www.interregrobg.eu precum şi pe pagina de Facebook.

Nu fi timid – zâmbeşte, fi pozitiv, informează-ţi prietenii, fi creativ, ia o cameră şi trimite-ne o fotografie cu tine (cu sau fără flori).

Pentru a afla mai multe despre Programul Interreg V-A România–Bulgaria, despre evenimentele viitoare, dar şi despre proiectele finanţate, vă invităm să accesaţi pagina de internet www.interregrobg.eu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide