luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICAPP-DD / Comunicat de presă privind mitingul organizat de Asociaţia "Voinţa Poporului"...

PP-DD / Comunicat de presă privind mitingul organizat de Asociaţia „Voinţa Poporului” referitor la abuzurile CNA în raport cu radiodifuzorul OTV

- Advertisement -

PP-DD își manifestă susținerea față de orice protest al reprezentanților societății civile cu privire la încălcarea drepturilor la libera exprimare a persoanelor sau, și mai rău, a libertății presei.

Considerăm ca legitim și îndreptățit protestul organizat de Asociația „Voința Poporului” și ne alăturăm demersurilor și dezideratelor manifestate de către aceasta. Suntem de părere că după recentele scandaluri care implică nerespectarea repetată a normelor privind statul de drept, a ingerințelor în procesul de justiție, România nu își poate permite o abordare greșită în raport cu libertățile fundamentale ale individului.

PP-DD recomandă respectarea de îndată a legislației audiovizualului și punerea imediată în drepturi a radiodifuzorului OTV, ceea ce nu se poate manifesta decât prin recunoașterea licenței europene pe care acesta o deține. Interpretarea legislației în materia audiovizualului și reaua-voință manifestată de către factorii de decizie nu fac decât să confirme manifestările antidemocratice și percepția deformată ale unui regim profund nedemocratic.

Simona Allice Man,

Președinte Partidul Poporului – Dan Diaconescu

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite