luni, octombrie 28, 2024
AcasăCOMUNITATECălărași a finalizat proiectul “O carte pentru fiecare!” / 7000 de volume...

Călărași a finalizat proiectul “O carte pentru fiecare!” / 7000 de volume au fost donate școlilor din Bucovina

- Advertisement -

Cu binecuvântarea Prea Sfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, având ajutorul nemijlocit al Cameliei Croitoru, director al Casei Corpului Didactic Călărași, cu sprijinul elevilor Școlii ”Tudor Vladimirescu” din Călărași, precum și al colegilor lor din cadrul Școlii nr. 1 din Cuza-Vodă,  s-a desfășurat cea de a doua parte a proiectului  ”O carte pentru fiecare”, având ca scop donarea unui număr de 7.000 de volume pentru elevii școlilor din Bucovina.

Prin sprijinul unor oameni de bună credința a fost posibilă deplasarea Prea Cucernicilor Preoți Florian Alin Butoi, preot paroh la Parohia ”Sfânta Treime” și  Daniel Costin Mihai, preot II la Parohia Ștefan – Vodă, la școlile din Bucovina care au nevoie de carte școlară.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 19 – 23 Ianuarie 2014, bucurându-se de o deosebită apreciere din partea beneficiarilor direcți. Proiectul a fost răsplătit cu daruri de suflet, oamenii locului arătându-și tradiții meleagurilor în care locuiesc și care au rămas neatinse de trecerea timpului.

”Ne dorim să continuăm acest parteneriat, care leagă suflete, culturi și bucuria de a simți românește dintr-un  capăt în altul de țară”, a subliniat într-un comunicat de presă preotul Alin Butoi.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite