luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICADrăgulin: „UNPR va deveni un partid care va avea un cuvânt de...

Drăgulin: „UNPR va deveni un partid care va avea un cuvânt de spus în judeţ şi în municipiu”

- Advertisement -

Proaspăt membru al UNPR, Daniel Drăgulin a vorbit pe larg, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul acestui partid, despre motivele care l-au făcut să se înscrie în această formaţiune politică precum şi despre cauzele ce l-au determinat să părăsească PNL.

Vizavi de activitatea mea politică pot să spun că nu sunt obosit, sunt în formă, la 53 de ani mă simt în putere să pot contribui la consolidarea Organizaţiei UNPR, atât la municipiu cât şi la judeţ. La şedinţa de Consiliu Local, în momentul în care mi-am anunţat intrarea în partid începând cu data de 16 septembrie vorbisem deja cu preşedintele Organizaţiei Municipale, Nicolae Cuţăr, i-am spus în mare ce înseamnă venirea mea şi că pe lângă mine vor veni trei consilieri locali, o parte din Biroul Municipal al Organizaţiei PNL întrucât, fără să supăr pe nimeni, spun că nimeni nu a muncit mai mult ca mine în a forma acel birou şi dacă au venit, nu au venit sub presiune, au venit pentru că aşa au considerat ei să vină lângă cel cu care au pornit să formeze o echipă. Aşa cum spuneam, am venit în acest partid să-l susţin şi să contribui la consolidarea lui. Veţi vedea că va deveni un partid care va avea un cuvânt de spus în judeţ şi în municipiu. Structurile organizatorice pe care le avem la ora actuală vor fi completate, vor fi întărite şi până la sfârşitul celor 45 de zile când se va trage linie vom vedea care este lista de transferuri.”, a declarat Drăgulin.

Primarul Drăgulin a mai afirmat că există discuţii şi cu alţi primari din judeţ pentru ca aceştia să opteze pentru UNPR, dorindu-şi să se creeze o organizaţie puternică la Călăraşi.

„La nivel judeţean, împreună cu preşedintele organizaţiei şi cu ceilalţi colegi vom merge şi vom încerca, prin discuţiile purtate cu diferiţi oameni politici din diferite zone să-i atragem de partea noastră. Pentru că nu suntem nici un partid expansionist, suntem un partid care ne ştim poziţionarea la ora actuală, cât şi ceea ce dorim în viitor. Vrem un partid care să-şi spună cuvântul la toate alegerile, un partid de care va fi nevoie întotdeauna. Pot să spun că la ora actuală port discuţii cu unii primari, lucru pe care mi l-a permis preşedintele organizaţiei, nu pot să le dau numele dar, deşi se spune că nimeni nu va pleca este o utopie, fiecare încearcă în această perioadă o poziţionare mai bună pentru viitoarele alegeri. Primarii sunt din alte zone politice, nu de la PSD că suntem în alianţă, de la PNL, poftim.”

Despre plecarea din PNL, Drăgulin a declarat că a luat această decizie pentru că nu se mai simţea dorit şi se forţa o competiţie imaginară cu Viorel Ivanciu.

„Am simţit că nu sunt dorit, am simţit că se lucrează în spatele meu şi intuiţia niciodată nu mi-a jucat feste. Spuneam că nu îmi este frică de Ivanciu, de altfel eu sunt cel care l-a propus să vină în cadrul organizaţiei, îmi pare rău că îl tot bagă în faţă, eu i-am spus domnului preşedinte că nu îmi place că tot vehiculează acest lucru dar asta nu înseamnă că într-o organizaţie nu poate exista competiţie. Competiţie trebuie să existe în toate, inclusiv la preşedinţia Consiliul Judeţean, dar acolo nu se discută, se discută de la Consiliul Judeţean în jos.”, a concluzinat Dan Drăgulin.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite