vineri, octombrie 25, 2024
AcasăFAPT DIVERS8 Ianuarie 2015/Horoscop

8 Ianuarie 2015/Horoscop

- Advertisement -

Berbec – Reuşiţi să începeţi un proiect nou, la care ţineţi. În rest, temperați-vă tendinţa de a critica pe toată lumea.
Taur – Zi prielnică schimbărilor importante pe plan profesional. S-ar putea să fiţi propus pentru o plecare în străinătate, la un schimb de experienţă sau un curs de perfecţionare.
Gemeni – Nu prea vorbiţi aceeaşi limbă cu şeful direct. E de preferat să fiţi prudent. Sunt slabe speranţe să aveţi câştig de cauză.
Rac – Aveţi ocazia să încheiaţi contracte avantajoase şi să faceţi cunoştinţă cu persoane importante.
Leu – Vântul vă şuflă în pânze. Problema e că nu prea ştiţi în ce direcţie s-o luaţi.
Fecioara – Clipe plăcute cu un prieten drag şi proiecte pentru o vacanţă inopinată.
Balanţă – La voi balanţa înclină în favoarea unor avantaje considerabile de ordin material. Preocupaţi-vă să le gestionaţi bine.
Scorpion – Lucrurile merg bine până când partenerul începe să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult. Încercaţi să vă stăpâniţi, pentru a nu tensiona atmosfera.
Săgetător – Nimic nu vă poate sta în cale astăzi să faceţi ceea ce vă doriţi. De aceea există riscul să ignoraţi sensibilitatea celorlalţi.
Capricorn – Şefii sunt cu ochii pe voi, dar nu pentru că ar avea reproşuri, ci tocmai pentru că vă evidenţiaţi pozitiv. S-ar putea ca munca să vi se dubleze.
Vărsător – O zi plină cu bagaje, cumpărături şi multă presiune din exterior. Partea bună e că rezistaţi excelent, ba chiar vă place.
Peşti – Sunteţi tentat să spuneţi nu unor oferte atractive. Ca să nu rămâneţi cu regret, analizaţi lucrurile fără grabă.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite