joi, octombrie 24, 2024
AcasăCULTURATeatru, Magie și Muzică în 3 spectacole în această toamnă la Călărași

Teatru, Magie și Muzică în 3 spectacole în această toamnă la Călărași

- Advertisement -

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași vă invită la evenimentele ce vor avea loc pe scena Barbu Știrbei în următoarea perioadă.

Magie în baloane de săpun

Minunații lui Verdini aduc în fața voastră spectacolul „Magie în baloane de săpun”! Cel mai captivant show de magie și muzică pentru toată familia vine direct la voi acasă!

Veți face cunoștință cu Dori Colori, Rita Aiurita, Bela Săpunela și Titi Coloriti! Alături de ei, invitați speciali de excepție: Magicianul Verdini și DJ BumBa, care vor deveni rapid
prietenii voștri de nădejde!

Fiecare personaj spune o poveste aparte, iar împreună ne învață despre empatie, acceptare, transformarea defectelor în calități și despre puterea de a crede în magie, indiferent de vârstă!

Detalii:
– Data: 6 octombrie, ora 11:00.
– Durata spectacolului: 1 oră și 20 de minute.
– Un bilet este valabil pentru o singură persoană (copil sau adult).
Copiii sub 2 ani au acces gratuit, dar nu beneficiază de loc rezervat.
– Biletele se pot achiziționa de pe site-ul:
https://bilete.minunatii.ro/…/bilete-magie-in-baloane…

Ingredientele unui spectacol de neuitat sunt gata: numerele de magie ale lui Verdini, muzica originală a Minunaților, scenete interactive cu mesaje educative pentru cei mici, veselie din plin și… un final impresionant plin de baloane de săpun.

Scenariul spectacolului este special conceput pentru copii, cu aprobarea psihologului Gabriela Maalouf, iar muzica originală poartă semnătura compozitorului și producătorului Robert Toma. „Magie în baloane de săpun” promite o experiență de neuitat pentru întreaga familie!

Terapie în 3!

Pe 13 octombrie, la ora 19:00, vă invităm la o comedie savuroasă despre… căsnicii și secretele lor. „Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de… trei și de o rețetă anume a succesului!”

Ingredientele sunt simple: o soție nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist. Soțul se „curăță” de influențele mamei, se toacă mărunt, se condimentează, dar mai ales se ține bine „la păstrare” sub papuc. Soția se frământă bine, până capătă o consistență docilă.

Apoi, căsnicia se întinde la maximum, se asezonează cu aventuri după gust, se testează și, cu ajutorul psihoterapeutului, se leagă sau… se dezleagă.

Distribuția este una de excepție: Luminița Bucur, Oleg Apostol și Maria Radu, sub regia lui Radu Gabriel.

Vârsta recomandată: 12+
Biletele se pot achiziționa online
https://ticketstore.ro/…/terapie-in-3-calarasi-casa-de… .

3 SUD EST

Tradiția continuă! Vino să cântăm împreună hiturile lansate de noi în cei 26 de ani de carieră. Încă o dată vom fi INSEPARABILI!

Spectacolul trupei va avea loc pe 29 noiembrie pe scena Sălii Barbu Știrbei de la ora 19.30.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-calarasi-3-sud-est…/

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite