joi, octombrie 24, 2024
AcasăEVENIMENTCălărăşenii au participat în număr mare la Ziua Dunării – Ziua Peştelui...

Călărăşenii au participat în număr mare la Ziua Dunării – Ziua Peştelui Dunărean

- Advertisement -

Rodica Dohot. Încă de la orele dimineţii ale zilei de sâmbătă, 29 iunie, au demarat activităţile prilejuite de sărbătorirea Zilei Dunării – Ziua Peştelui Dunărean, eveniment organizat în Parcul Central al municipiului Călăraşi.

Ziua a început cu concursul de pescuit, apoi a urmat concursul de vâsle organizat în cadrul Campaniei Descoperă Rowmânia / România naturală văzută din barcă, susţinut de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, un moment savurat la maxim de peste sutele de călărăşeni prezenţi la eveniment.

Concursul de gătit a adunat şi el la start bucătarii a 6 unităţi alimentare din Călăraşi, câştigător fiind desemnat restaurantul ,,Casa din Vis”. La finalul concursului de gătit, Primăria Călăraşi a oferit în jur de 2000 de porţii de borş de peşte tuturor celor aflaţi în Parcul Central.

Pe aleile parcului s-au desfăşurat activităţi de prezentare a unor instituţii şi ONG-uri care şi-au evidenţiat proiectele implementate la Călăraşi, o altă zonă a fost destinată unor fotografi care şi-au expus pozele realizate în zona Dunării, iar pe altă alee au fost expuse standuri cu produse şi echipamente destinate pescuitului.

Pe tot parcursul zilei, pe scena amenajată la intrarea în parc a fost organizat un program artistic susţinut de artiştii Centrului Cultural Judeţean Călăraşi.

De la manifestare nu a lipsit conducerea Primăriei Călăraşi şi funcţionari din cadrul direcţiilor şi serviciilor administraţiei locale. Dintre parlamentari, singurii care au onorat învitaţia Primăriei Călăraşi au fost deputaţii Daniel Florea, Maria Dragomir şi Valeriu Steriu.

Ziarul Obiectiv a surprins momentele principale derulate pe parcursul organizării acestui eveniment şi le puteţi vedea în galeria foto de mai jos.

 

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite