marți, octombrie 29, 2024
AcasăACTUALPiaţa Centrală curtată de investitori, dar fără soluții concrete

Piaţa Centrală curtată de investitori, dar fără soluții concrete

- Advertisement -

Rodica Dohot. De mulţi ani, administraţia locală doreşte să concesioneze Piaţa Centrală, un loc devenit insalubru în ultimii ani. De-a lungul timpului s-au interesat mulţi investitori de această zonă, însă până acum nu a apărut nimic concret.

Primarul Drgulin spune că aşteaptă ofertanţi în continuare. „A venit cineva, a înaintat nişte documente că vrea să concesioneze, dar nu a mai revenit. Ulterior au mai fost nişte discuţii dar nimic concret”, spune edilul.

De altfel, nici oamenii din zonă nu sunt indiferenţi la concesionarea Pieţei Centrale. Drăgulin spune că a primit pe site-ul primăriei o sesizare: „Am primit o sesizare pe site-ul Primăriei Municipiului Călăraşi de la o persoană care lucrează la un magazin aflat în apropierea Pieţei Centrale care mi-a spus: De ce trebuie să facem un market acolo? În firma unde lucrez sunt 10 locuri de muncă, noi nu o să mai avem vânzări şi vom fi disponibilizaţi. I-am spus că în economia de piaţă nu se pune problema aşa. Trebuie să schimbăm cumva Piaţa Centrală pentru că este necesară urbanizarea acestei zone”, spune Drăgulin.

Acum sunt discuţii cu un alt investitor. „Într-adevăr, suntem în discuţii cu alt investitor. Vrea să facă un market acolo şi vrea să vină în întâmpinarea noastră şi anume, să facă pentru comercianţii prezenţi acum în Piaţa Centrală o zonă unde să îşi poată vândă produsele şi vara şi iarna. Dacă totul se va concretiza, este posibilă crearea a minim 50 de locuri de muncă”, a mai adăugat primarul municipiului Călăraşi.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite