luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALITATEUn bărbat din Lehliu Gară a fost bătut şi obligat să facă...

Un bărbat din Lehliu Gară a fost bătut şi obligat să facă pe şoferul

- Advertisement -

În ziua de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, la sediul Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară s-a prezentat H. Ştefan, de 40 de ani, din Oraşul Lehliu-Gară, care a sesizat faptul că în cursul aceleiaşi dimineţi, în jurul orei 10.30, R. Geană, de 43 ani, din aceeaşi localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinţei sale, ocazie cu care l-a agresat fizic, cu scopul de a-l determina să se deplaseze, împreună cu acesta în municipiul Bucureşti, în calitate de conducător auto.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, R. Geană a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate, ocazie cu care i-a aplicat acestuia peste corp, mai multe lovituri cu un scaun din lemn.

De asemenea, în ziua de 11 noiembrie a.c., în jurul orelor 10.30, R. Geană, a pătruns din nou fără drept, în locuinţa părţii vătămate, aplicându-i mai multe lovituri acesteia şi forţând-o să-i conducă autoturismul marca Volvo, pe raza oraşului Lehliu-Gară.

În cursul aceleaşi zile, în jurul orei 15.30, R. Geană a fost depistat de către poliţişti, în timp ce conducea autoturismul marca Volvo, pe o stradă din localitatea Răzvani, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule

La solicitarea lucrătorilor de poliţie, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui R. Geană, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, violare de domiciliu, conducere fără permis şi refuzul, împotrivirea ori sustragerea de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în cursul zilei de 11 noiembrie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, urmând ca azi, 12 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraşului Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite