luni, octombrie 28, 2024
AcasăSPORTAstăzi și mâine, doi pugiliști călărășeni urcă în ring la europenele de...

Astăzi și mâine, doi pugiliști călărășeni urcă în ring la europenele de juniori

- Advertisement -

Pe 13 noiembrie, sportivul Ion Marian va urca în ringul Europenelor de Juniori și va boxa pentru medalia de bronz cu sportivul din Belarus – Kulinenka Illia, iar pe 14 noiembrie, Ceparu George Valentin îl va întâlni în lupta sa pentru medalie pe sportivul țării gazdă Magomedbekov Magomed.

„Avem încredere în cei doi sportivi ai CSM Călărași, urăm baftă tuturor sportivilor ce reprezintă România la acest campionat european și ne dorim din suflet ca cei doi sportivi călărășeni să obțină un loc cât mai bun și o medalie cât mai strălucitoare. Să le ținem pumnii strânși, să avem încredere în ei și să fim mândri de tot ce au reușit până acum! Mult noroc, băieți!” – Valentin Anghel, antrenorul celor doi sportivi.

Încă de duminică, 10 noiembrie 2013 au început la Anapa, în Rusia, Campionatele Europene rezervate pugiliștilor de 15-16 ani, România fiind reprezentată de 9 sportivi, 2 de la Călărași.

Dificultatea deplasării la concurs a făcut ca listele de concurs să nu fie extrem de populate, astfel că cei 2 călărășeni, George Ceparu (46 kg) şi Ion Marian (75 kg) care fac parte din lotul naţional de juniori al României urcă pe podium cu o singură victorie.

 

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite