luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICADaniel Florea şi Mădălin Voicu, prezenţi la Călăraşi în cadrul unui atelier...

Daniel Florea şi Mădălin Voicu, prezenţi la Călăraşi în cadrul unui atelier de lucru pe tema abandonului şcolar

- Advertisement -

Rodica Dohot. Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi a găzduit la sediul său, la iniţiativa deputatului Florea, un workshop de lucru pe tema abandonului şcolar. Chiar dacă au confirmat prezenţa la acest workshop deputaţii Florin Iordache, preşedintele Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială şi Angel Tilvar, preşedintele Comisiei pentru Învăţământ, Ştiinţă, Tineret şi Sport, la întâlnire au ajuns doar deputaţii Mădălin Voicu şi Daniel Florea.

„Vă mulţumesc mult de tot pentru prezenţa dumneavoastră aici şi sper să fie un prim pas important pentru ceea ce ne dorim noi să facem de acum încolo. Este onorant pentru că avem o şansă foarte mare pentru noi, pentru că o să vedeţi că nu ne-am întâlnit aici doar de dragul unor discuţii. Îi mulţumesc colegului meu Mădălin Voicu pentru că a durat extrem de puţin să răspundă prezent invitaţiei mele” a menţionat deputatul Florea, în deschiderea evenimentului.

Extrem de dezinvolt, deputatul Mădălin Voicu s-a arătat foarte încântat de acţiunea organizată, menţionând totodată că sunt foarte importante astfel de întâlniri care vin în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă comunităţile de romi în privinţa abandonului şcolar.

„Vorbim despre un subiect extrem de important şi acut în acelaşi timp. Vreau să ştiţi că în general, tot ceea ce încerc eu să fac, chiar dacă nu reuşesc de fiecare dată, sunt lucruri care ţin în primul rând de nevoia şi dorinţa de a rezolva nişte probleme care durează şi trenează de foarte mult timp. Sper să găsim soluţii măcar în diferite judeţe în care acţiunile, cum e şi cea de astăzi, reflectă un interes pentru acest subiect. Aş vrea să discutăm nişte lucruri foarte clar şi extrem de conturat ca să nu lăsăm loc de interpretări greşite sau duble interpretări. E o problemă foarte importantă care v-a pregăti generaţiile viitoare pentru o viaţă socială cel puţin normală. Şi aici vorbim de educaţie şi învăţământ”, a declarat la Călăraşi, Mădălin Voicu.

La acţiune au participat reprezentanţi ai Poliţiei Călăraşi şi reprezentanţi locali ai comunităţilor de romi, primarul Daniel Ştefan Drăgulin, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, cât şi conducerea ISJ Călăraşi.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite