luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALDeputatul Florea a adus conducerea KPMG România la o întânire cu elevii...

Deputatul Florea a adus conducerea KPMG România la o întânire cu elevii călărăşeni

- Advertisement -

 

Rodica Dohot. Continuând tradiţia întâlnirilor de acest gen, în cursul zilei de vineri, 15 noiembrie 2013, deputatul Daniel Florea a adus la Călăraşi reprezentanţi ai cunoscutei companii KPMG pentru o întânire cu elevii călărăşeni ce au rezultate bune la învăţătură. Aproximativ 100 de elevi au răspuns invitaţiei făcute de deputatul călărăşean şi, alături de profesorii lor au avut ocazia să discute cu Alina Gheucă, recruitment specialist în cadrul KPMG România.

Filiala româneasca a KPMG este una din cele mai mari companii din lume de audit şi consultanţă. Pe parte de recrutare, comania acordă o importanţă sporită acestui segment, nu pun accentul pe experienţă, de aceea şi întâlnirile de acest gen, ca şi cea de la Călăraşi oferă tinerilor şansa de a putea încerca să lucreze într-o astfel de companie. KPMG este interesată de tineri aflaţi încă în studii cu precădere pe parte de audit, taxe şi IT, tineri care sunt dispuşi să beneficieze de suport şi experinţă pentru a lucra într-o astfel de companie.

Întâlnirea s-a desfăşurat la sediul ADR Sud Muntenia din Călăraşi, iar timp de câteva ore tineri au aflat că cei de la KPMG au un program la nivel mondial în care selectează tinerii deştepţi pe diverse domenii de activitate pe care îi motivează cu burse şi le asigură cariere de succes, totul depinzând de dorinţa lor de a studia şi de a alege corect modul de cum trebuie ales locul şi drumul în viaţă.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite