luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALITATEDe la un aragaz era să-i ardă casa în întregime

De la un aragaz era să-i ardă casa în întregime

- Advertisement -

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au intervenit în localitatea Vâlcelele, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent şi cu fum dens la acoperişul unei locuinţe.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarului, care a lăsat în funcţiune nesupravegheat un aparat de gătit (aragaz).

Pompierii profesionişti au reuşit în acest caz să salveze bunuri în valoare de aproximativ 50.000 de lei şi au eliminat în timp optim riscul de propagare a arderii la alte bunuri materiale.

În data de 17.11.2013, ora 08.29, un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Vâlcelele, pe strada Vlad Ţepeş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Ion S. La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul acoperişului locuinţei.   Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarului, care a lăsat în funcţiune nesupravegheat un aparat de gătit (aragaz).

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina s-a deplasat la această intervenţie, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 55 de minute, fiind evacuate din locuinţă mai multe bunuri materiale.

În urma incendiului au ars: aproximativ 50 de metri pătraţi din structura din lemn a acoperişului învelit cu ţiglă, elemente de mobilier, aparatură electrocasnică şi circa10 kgmateriale textile, valoarea pagubelor a fost estimată la valoarea de 5.000 de lei, echipajul profesionist de stingere reuşind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Pompierii militari au limitat posibilitatea extinderii incendiului la celelalte bunuri materiale aflate în imediata apropiere, printr-o intervenţie promptă şi eficientă.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite