luni, octombrie 28, 2024
AcasăCOMUNITATEUn copil de 2 ani şi tatăl său, carbonizaţi într-un incendiu la...

Un copil de 2 ani şi tatăl său, carbonizaţi într-un incendiu la Dorobanţu în această dimineaţă / Atenţie, imagini şocante

- Advertisement -

Tatăl a murit cu copilul în braţe

În dimineaţa de 06 decembrie a.c., ora 07.50, prin SNUAU 112, s-a primit sesizarea lui T. Tudor, de 52 ani, din comuna Dorobanţu, satul Vărăşti, cu privire la faptul că la locuinţa unui vecin s-a produs un incendiu.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit într-o cameră a locuinţei cadavrele lui I. Petre, de 37 ani, proprietarul imobilului şi fiului acestuia de 2 ani, care au fost transportatela Serviciulde Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului.

În urma unui incendiului,  un bărbat de 37 de ani şi copilul acestuia în vârstă de 2 ani şi 7 luni şi-au pierdut viaţa, trupurile acestora fiind găsite carbonizate în dormitorul casei, de către pompierii militari.

În data de 06.12.2013, ora 07.47, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Vărăşti, comuna Dorobanţu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, situată pe strada principală, la intrarea în localitate.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul dormitorului locuinţei, unde au fost identificate două persoane decedate, carbonizate, un bărbat în vârstă de 37 de ani şi copilul acestuia, un băieţel în vârstă de 2 ani şi 7 luni.

Cei doi se aflau pe podea, în apropierea uşii, copilul fiind îmbrăţişat de tatăl său.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător (improvizaţie).

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, APCA, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute.

În urma incendiului au ars: dormitorul locuinţei (elemente de mobilier, materiale textile şi aparatură electrocasnică), urmând a fi stabilită cu exactitate valoarea pagubelor materiale.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător (improvizaţie).

   

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite