marți, octombrie 29, 2024
AcasăCOMUNITATE4 copilaşi abandonaţi la Secţia Pediatrie a Spitalului Călăraşi au nevoie de...

4 copilaşi abandonaţi la Secţia Pediatrie a Spitalului Călăraşi au nevoie de ajutorul nostru

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Nu au ieşit niciodată la plimbare, stau doar culcaţi în pătuţ şi privesc tavanul. Nu au jucării şi nu primesc afecţiune din partea nimănui . Atenţie şi îngrijre au doar din partea asistentelor şi a medicilor care lucrează pe secţie.

Micuţii cu vârste de până la 6 luni au fost abandonaţi de cele ce i-au adus pe lume. Sunt patru la număr şi se găsesc cu toţii în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

Persoanele care vor să întindă o mână de ajutor acestor micuţi nevinovaţi pot dona pamperşi, hăinuţe, lenjerii, şerveţele, jucării şi o parte din afecţiunea lor adresându-se direct Secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Călăraşi.

Ajutoarele materiale nu sunt importante pentru ei, dar o mângăiere şi o atingere pot aduce o imensă bucurie în ochii îngerilor care nu cunosc fericirea unei familii adevărate care să-i protejeze şi să-i iubescă.

Birocraţia şi legile române sunt foarte stufoase, iar până când autorităţile vor reuşi să le găsească persoane care doresc să-i ia în plasament putem să le fim acum, alături.

Împreună îi putem ajută, trebuie doar să arătăm că ne pasă!

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite