luni, octombrie 28, 2024
AcasăCOMUNITATENoi metode de răzbunare în Călăraşi: Îi dai foc la maşină!

Noi metode de răzbunare în Călăraşi: Îi dai foc la maşină!

- Advertisement -

Intervenţie la incendiu de autoturism în Călăraşi, pe Aleea Centralei / Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat să acţioneze, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul unui autoturism staţionat.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea. Pompierii militari au intervenit prompt şi au lichidat incendiul în 25 minute.

În data de 21.01.2014, ora 04.12, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii, pe Aleea Centralei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unui autoturism, proprietate individuală, aparţinând lui Marian M.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta violent şi cu fum dens la nivelul părţii din faţă a unui autoturism înmatriculat în Călăraşi, mai exact în zona compartimentului motor al vehiculului, existând pericolul de propagare a arderii şi la celelalte autovehicule aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de către o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 25 de minute.

În urma incendiului au ars elemente din plastic din zona compartimentului motor, bara din faţă şi farurile fiind de asemenea deteriorate din cauza arderii, valoarea pagubelor fiind estimată la valoarea de 15.000 de lei. Pompierii militari au limitat, printr-o intervenţie rapidă şi eficientă, posibilitatea extinderii incendiului la celelalte  autoturisme şi bunuri materiale aflate în imediata apropiere, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 de lei

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite