luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALAJOFM Călăraşi / 61 de călărăşeni vor pleca luna viitoare să culeagă...

AJOFM Călăraşi / 61 de călărăşeni vor pleca luna viitoare să culeagă căpşuni în Spania

- Advertisement -

În perioada 15 -16  ianuarie 2014, ANOFM a organizat la Slatina, selecţia pentru locurile de muncă în domeniul agricol din Spania.

Dintre cele 71 persoane din judeţul Călăraşi, participante la această acţiune, 61 de femei au obţinut un contract de muncă pe o perioadă de 3 luni. Acestea vor pleca în Spania la jumătatea lunii februarie 2014 şi vor presta muncă necalificată în agricultură pentru un salariu brut de 39,48 euro/zi.

“La selecţie au participat numai persoanele înscrise în baza de date a AJOFM Călăraşi şi numai pe baza invitaţiei de participare emisă de către instituţia noastră”, a precizat într-un comunicat de presă, directorul AJOFM Călăraşi, Nicolae Chirana.

Cei care sunt interesaţi ar trebui să ştie că, înregistrarea  pentru un loc de muncă în străinătate se face pe baza următoarelor documente:  copie CI, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea  „clinic sănătos – apt de muncă” şi Curriculum Vitae Europass în limba română.

Aceeaşi sursă a mai precizat că, este necesară actualizarea, ori de câte ori este cazul, a datelor de contact ale solicitanţilor care sunt deja înregistraţi în evidenţa AJOFM Călăraşi, pentru a putea fi înştiinţaţi în eventualitatea organizării viitoarelor selecţii.

 

 

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite