luni, octombrie 28, 2024
AcasăCOMUNITATEElevii de la Şcoala „Mircea Vodă” au fost în campanie de conştientizare...

Elevii de la Şcoala „Mircea Vodă” au fost în campanie de conştientizare la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei”

- Advertisement -

Elevii de la Şcoala “Mircea Vodă” din municipiul Călăraşi, implicaţi în proiectul ECOProvocarea alături de alte şcoli din oraşele Călăraşi şi Zalău, pe data de 16 ianuarie 2014, au fost în campanie de conştientizare la Liceul “Ştirbei – Vodă”, cu care au încheiat un parteneriat pentru realizarea unei campanii de conştientizare.

La pregătirea şi realizarea fiecărei campanii au participat câte 12 ecoambasadori: 10 elevi, îndrumaţi de profesorii Ionela Veronica Manolache şi Mişu Spiroiu. Cele două teme pe care le-au avut campaniile sunt: ,,Este uşor să reciclăm aluminiul” şi ,,Reciclează, recuperează, refoloseşte!”.

Ecoambasadorii au prezentat  materiale educative care să îi determine pe elevii ,,parteneri” să conştientizeze importanţa colectării selective a aluminiului, hârtiei, cartonului, plasticului şi bateriilor, la final distribuind flyere. Elevii de la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” le-au promis elevilor implicaţi de la Şcoala „Mircea Vodă” că îi vor ajuta cu materiale reciclabile.

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite