luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALDorobanţu / Un copil de 2 ani s-a jucat cu focul. Casa...

Dorobanţu / Un copil de 2 ani s-a jucat cu focul. Casa părinţilor a ars aproape în întregime

- Advertisement -

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet au acţionat pe raza localităţii Dorobanţu, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unei locuinţe. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza jocului unui copil cu chibriturile

În data de 22.01.2014, ora 08.45, un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet a fost solicitat, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii Dorobanţu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei locuinţe, proprietate individuală, aparţinând lui Adrian N.

La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu mult fum la nivelul mai multor camere ale locuinţei (aproximativ 85 % din suprafaţa casei, fiind cuprinse de flăcări acoperişul, două dormitoare şi bucătăria locuinţei).

În prima parte a intervenţiei, pompierii militari au evacuat din respectiva locuinţă şi două butelii.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui minor în vârstă de 2 ani, care fiind lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu chibriturile în dormitor aprinzând aşternutul patului, ulterior arderea extinzându-se cu repeziciune la alte materiale combustibile aflate în imediata apropiere.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră şi 25 de minute.

În urma incendiului au ars: acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, mobilierul din două dormitoare, mobilierul din bucătărie, aparatură electrocasnică şi circa200 kgde materiale textile, valoarea pagubelor fiind estimată la valoarea de 25.000 de lei.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite