luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICABogdan Georgescu, liderul PC Călărași, a transmis colegilor din USL, cu ocazia...

Bogdan Georgescu, liderul PC Călărași, a transmis colegilor din USL, cu ocazia Unirii Principatelor, să lase orgoliile departe

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Bogdan Georgescu, liderul PC al filialei Călărași, a dorit să marcheze Ziua Unirii la Călărași prin transmiterea unui comunicat de presă în care și-a manifestat dorința ca ziua de 24 ianuarie să fie declarată zi de sărbătoare națională și să ”certe” colegii din USL că nu renunță la orgolii și interese personale.

Cu toate că nu și-a făcut simțită prezența la manifestarea organizată de Primăria Călărași, Bogdan Georgescu a considerat mai comod faptul să stea în fața unui computer și să transmită câteva rânduri presei. Probabil, până la următoarea conferință de presă, Georgescu se preocupă cu probele de dicție pregătindu-și viitoarele materiale pe care le citește presei în fiecare zi de miercuri.

Comunicatul sună în felul următor:

”Unirea Principatelor Române de la 24 ianuarie 1859 este, poate, cel mai important eveniment din istoria modernă a românilor.  Susținem în continuare că această zi trebuie declarată zi de sărbătoare naţională in România.

Este momentul în care ar trebui să realizăm încă o dată, cât de mult contează să fim uniţi, pentru că doar uniţi putem să înfăptuim ceea ce este bine pentru ţară.

Le reamintim tuturor oamenilor politici, atât colegilor noștri din USL, dar şi colegilor din opoziţie şi chiar şi preşedintelui României, că în faţa marilor provocări pentru ţară, orgoliile şi interesele personale trebuie lăsate deoparte. Asta înseamnă să fii politician în slujba naţiunii!

Bogdan Georgescu

Preşedinte Filiala Călăraşi a Partidului Conservator”

 

Bravos națiune română! Halal să-ți fie!

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite