marți, octombrie 29, 2024
AcasăACTUALITATEDaniel Drăgulin: "Dacă pe strada dvs nu s-a intervenit, sunaţi-ne!"

Daniel Drăgulin: „Dacă pe strada dvs nu s-a intervenit, sunaţi-ne!”

- Advertisement -
De astăzi de dimineaţă, primarul municipiului Călăraşi se află pe stradă pentru a verifica modul în care se face deszăpezirea.
„În cursul zilei de astăzi voi fi din nou prezent permanent alături de echipajele care lucrează la deszăpezire. În cadrul Şedinţei operative de astăzi am dat dispozitii clare ca pe absolut toate străzile din municipiu să se intervină. Vă asigur că utilajele şi echipele vor acţiona non-stop. Vă voi ţine la curent pe parcursul întregii zile cu evoluţia lucrărilor.”, a declarat Dan Drăgulin.
Acesta face încă un apel la cetăţeni să ajute la deblocarea circulaţiei.
„Am rugămintea către toţi comerciantii care îşi curăţă trotuarul din faţa spaţiilor comerciale, la persoanele care curaţă zăpada din fata porţilor sau de lângă vehicule, să strângă zăpada în grămezi, să evite aruncarea ei la vecini sau în stradă. ÎN ACEST FEL, UTILAJELE VOR COLECTA MULT MAI REPEDE ZĂPADA, DEGAJÂND ZONA DUMNEAVOASTRĂ.
VĂ ASIGUR CĂ SE VA AJUNGE PE ABSOLUT TOATE STRĂZILE. Dacă până la orele 16:00- 17.00 utilajele nu ajung pe strada dumneavoastră sau observaţi nereguli în modul de lucru al echipajelor, sunaţi imediat la numărul: 0242 311 005 sau scrieţi-mi pe facebook. VĂ MULŢUMESC!”

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite