luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALToate drumurile din judeţ sunt deschise circulaţiei

Toate drumurile din judeţ sunt deschise circulaţiei

- Advertisement -

La acest moment, potrivit situaţiei centralizate la nivelul judeţului Călăraşi, conform datelor analizate în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nu se înregistrează localităţi izolate din punct de vedere al căilor de comunicaţie.

Din punct de vedere al drumurilor, Autostrada Soarelui – A 2 afost redeschisă în această dimineaţă pe tronsonul Bucureşti – Lehliu Gară, iar în ceea ce priveşte starea drumurilor naţionale din judeţul Călăraşi, se circulă pe toate drumurile naţionale, cu menţiunea că pe un singur tronson, anume pe tronsonul  Călăraşi – Borcea al DN 3 B, se circulă cu restricţie de tonaj (7,5 tone), şi aceasta, urmând a fi ridicată în scurt timp.

Trebuie cunoscut şi faptul că la acest moment toate utilajele de deszăpezire lucrează la foc continuu pentru menţinerea şi lărgirea carosabilului pe toate sectoarele de drum din judeţ.

De asemenea, trebuie menţionat că nu se mai înregistrează probleme deosebite nici pe celelalte căi de comunicaţie, circulându-se în condiţii de iarnă pe drumurile judeţene.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, al alimentării cu apă şi al alimentării cu gaze, la nivelul judeţului Călăraşi, ne se mai înregistrează localităţi afectate.

În sprijinul oamenilor vârstnici şi al persoanelor cu probleme medicale din localităţile Lehliu Sat şi Ileana, unde zăpada viscolită s-a adunat în cantităţi mari şi a afectat mai multe gospodării din zonă, restricţionând accesul acestora la magaziile de lemne şi la cele de alimente, preşedintele C.J.S.U. Călăraşi, prefectul George Iacob a luat hotărârea de a trimite o echipă de 15 jandarmi pentru a ajuta la deszăpezirea caselor şi gospodăriilor acestor categorii de persoane, acest gen de acţiuni urmând să se deruleze pe tot parcursul zilei unde vor exista solicitări.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite