luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERS16 mai 2014 / Horoscopul zilei

16 mai 2014 / Horoscopul zilei

- Advertisement -

BERBEC

Axează-te pe subiectele de studiu deja cunoscute și dacă simți nevoia, aloca-ți timp să asculți poveștile altora de viață, deoarece poți primi informații utile când te aștepți mai puțin. Având în vedere că astăzi e posibil să te confrunți cu stări alternante dominate când de emoții, când de rațiune, e indicat să nu-ți stabilești întâlniri importante și să lași examenele pentru o altă zi.

TAUR

Provocarea zilei de azi constă în a găsi un echilibru între tendința optimistă de abordare a chestiunii banilor și cea de a-ți face un plan realist de cheltuieli cu bătaie lungă. Nu te grăbi să iei decizii dar nici nu respinge ideea de a te uită cu mai multă atenție către experiențele din trecut, acestea inspirându-te pentru viitoare planuri. Fii deschis către mesajele subtile.

GEMENI

Astăzi vei găsi dificilă aflarea unui numitor comun în relația cu partenerul de cuplu, având tendința de a fi ușor iritabil. De aceea, nu-ți propune să iei decizii și așteaptă o zi mai puțin influențată de stările emoționale. În schimb, compania prietenilor pare să-ți însenineze ziua, așa că aloca ceva timp să stai din nou cu ei la povești și să aflii ultimele noutăți.

RAC

Dornic de a te ocupă de responsabilitățile de serviciu în manieră proprie și de a avea spațiu pentru a te desfășura în voie, te-ai putea găsi în contradicție cu cei care nu se pliază pe viziunea ta. Spontaneitatea și dorință de a experimenta pot atrage atenția superiorilor tăi, dar ar fi indicat să nu exagerezi și mai degrabă să găsești noi aplicații la metode deja consacrate.

LEU

Dispoziția către activități de relaxare poate fi astăzi în neconcordanță cu ceea ce ți-ai propus că program de evoluție. Cum ziua nu e potrivită pentru a începe ceva nou, poate a te ocupă de un vechi hobby sau studiul unui domeniu care te pasionează ți-ar aduce surse neașteptate de satisfacție. Încearcă să eviți excesele, mai ales în relația cu persoană iubită dar și cu copiii.

FECIOARĂ

Deși carieră reprezintă un subiect important pentru ține, astăzi mai mult timp petrecut cu familia s-ar putea dovedi benefic. Ai argumente solide pentru a câștiga un argument dar e indicat să lași deciziile importante pentru altă zi. Sfatul și experiență celor dragi îți poate fi de folos în găsirea unor soluții originale pentru gestionarea finanțelor tale, deci fii deschis să-i asculți.

BALANŢA

Sectorul comunicării dar şi al studiilor îţi captează şi astăzi o bună parte din energie, dar probabilitatea că emoţiile să-ţi tulbure raţionamentul e destul de mare. De aceea, fii atent la tendinţa de a deveni prea argumentativ atunci când lucrurile nu decurg aşa cum ai dori tu şi încearcă să-i cucereşti pe cei din jur printr-o exprimare cât mai nonconformista şi plină de culoare.

SCORPION

Astăzi te poţi simţi foarte încrezător în resursele tale personale, fapt ceea ce te poate predispune la unele extravagante atât financiare cât şi în sferă relaţională. Totuşi, entuziasmul îţi poate fi apreciat la locul de muncă, unde ideile cele mai bune vor fi cele care reuşesc să integreze în detaliu viziunile inovative la soluţiile deja cunoscute a fi funcţionale.

SĂGETĂTOR

Ieşi astăzi în lume, bucură-te de simpatia ce o stârneşti celor din jur şi aşteaptă-te să întâlneşti persoane spontane şi ieşite din comun care te vor captivă cu prezenţa lor. Cum însă, stările emoţionale pot fluctua uşor şi te predispun la derapaje, nu luă ca definitiv şi sigur nimic din ce ţi se întâmplă şi evită să urmezi cele mai facile metode de rezolvare a lucrurilor.

CAPRICORN

O zi cu mai puţină implicare în activitatea publică te poate scuti de eventuale contradicţii cu cei de la serviciu. Nici atenţia la detalii nu pare să fie punctul tău forţe, aşa că axează-te mai mult pe activităţi care te relaxează sau care îţi permit clarificarea unor subiecte legate de familie. Ai încredere în experienţă celor dragi şi foloseşte-o pentru a medită la noi abordări.

VĂRSĂTOR

Atât în discuţiile cu copiii cât şi în cele care privesc planurile tale de viitor vei fi provocat să te detaşezi de influenţa emoţiilor asupra raţiunii. Ziua poate fi însă fructificată prin acordarea unei importante crescute prietenilor tăi, aceştia încurajându-ţi curiozitatea pentru domenii cât mai variate dar şi stilul deosebit în care vei reuşi să-ţi exprimi latură creativă.

PEŞTI

Astăzi poţi ajunge uşor în atenţia tuturor şi atrage simpatii prin felul optimist şi binevoitor în care abordezi toate problemele Totuşi, e bine să ştii că vei fi predispus să te apleci mai mult către trivialităţi şi că sunt şanse că deciziile tale să între în contradicţie cu dorinţele sufleteşti. Abordările îndrăzneţe îţi pot aduce rapid câştiguri dar şi pierderi pe măsură, deci, evită orice speculaţie.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite