luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERSHoroscop de weekend

Horoscop de weekend

- Advertisement -

Berbec

Sâmbătă ar fi nevoie să îţi continui activitatea de la serviciu, însă fii prudent. Organsimul îţi este obosit şi trebuie să îl îngrijeşti cum se cuvine. Partenerul de viaţă sau colaborările profesionale îţi vor solicita deopotrivă prezenta şi sprijinul. Selectează-ţi priorităţile şi dozează-ţi eforturile. Sunt posibile discuţii aprinse şi neplăceri serioase de la banii, bunurile sau favorurile pe care le obţii de la serviciu.

Taur
Multă treabă te aşteaptă în acest weekend. Fie că este vorba despre continuarea activităţii profesionale, fie că trebuie să te ocupi de treburile domestice, selectează-ţi priorităţile şi nu forţa nota. Oboseala acumulată în ultima vreme îţi va da bătăi de cap. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă şi hrăneşte-te sănătos. Fii prudent în relaţiile colegiale!
Gemeni
Relaţia cu persoana iubită este pusă sub lupă zilele acestea. De asemenea şi relaţia ta cu generaţia mai tânără decât tine sau cu copiii în general vor cunoaşte răsturnări de situaţie şi tensiuni pe alocuri. Este bine să faci un pas înapoi, să nu răspunzi la provocări şi să te detaşezi de tumultul afectiv. Gama de emoţii pe care s-ar putea să o parcurgi este foarte variată. Ai încredere ca pronia divină veghează asupra ta şi te ajută când te aştepţi mai puţin.

Rac
Se întrezăresc multe activităţi domestice. Te poţi ocupa cu succes de reparaţii curente, reamenjari interioare sau de alcătuirea planurilor măreţe în privinţa achiziţionării unor bunuri de patrimoniu. Totuşi sunt posibile neplăceri legate de prieteni. Aceştia, fie te solicită prea mult şi de aici îţi rămâne puţin timp pentru a te ocupa de casă şi familie, fie îţi oferă sfaturi care vin în totală contradicţie cu nevoile tale familiale. Ocupă-te pe îndelete de casă şi familia ta.
Leu
Zilele acestea vei fi înconjurat de rude şi prieteni apropiaţi. Schimbul de informaţii este la cote înalte, venind către subiecte care îţi vor fi de folos în domeniul socio-profesional în care activezi. Călătoriile pe distanţe scurte, fie în scop profesional, fie de agrement sunt alte aspecte demne de luat în calcul la finele acestei săptămâni. Fii prudent în vorbe şi fapte, deoarece există un risc crescut de sfada cu toată lumea.
Fecioară
Banii sunt tema principală a acestor zile. Din munca pe care o desfăşori la serviciu s-ar putea să primeşti salariu, o primă sau niscai favoruri. Însă aşa cum vin, se şi consuma foarte repede. Se pare că deja ai liste de cheltuieli programate de mult. Dramuieste-ţi fiecare ban şi evită cheltuielile nefondate. S-ar putea să fii nevoit să plăteşti călătorii în străinătate sau programe de studiu în cadrul unei instituţii oficiale.
Balanţă
Ar fi bine să îţi planifici activităţi dragi sufletului tău. Mergi la un tratament de îngrijire corporală, la un masaj, la o sală de gimnastică sau hoinăreşte cu un prieten drag prin locurile preferate. Emotivitatea este la cote mari şi astfel reacţiile tale sunt greu de controlat. Linişteşte-te, detaşează-te de problemele altora şi evită provocările de orice fel. La tine se afla mărul discordiei şi ar fi bine să nu-l oferi şi altora.
Scorpion
Astrele îţi recomandă odihnă, detaşare de tumultul cotidian şi plimbări în aer liber. Sănătatea este vulnerabilă în special pe segmentele aparatului renal şi pe cele ale capului. Totuşi, pe cât posibil evita consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, întrucât există un risc crescut de erori greu de remediat. Liniştea şi alinarea îţi pot veni de la partenerul de viaţă sau de la cineva din anturajul profesional.
Săgetător
Relaţiile cu prietenii îţi vor aduce mult zgomot zilele acestea. Discuţiile aprinse şi întâlnirile se amestecă într-un carusel greu de înţeles sau ţinut în frâu. De unii prieteni chiar te poţi despărţi definitiv. De asemenea şi relaţiile cu persoanele considerate până nu demult protectori sau susţinători ai proiectelor tale sunt tensionate. Este bine să te bazezi doar pe tine şi să eviţi să vorbeşti prea mult în public. Dar nici în particular nu divulga cuiva secretele tale.
Capricorn
Apariţiile tale publice din acest weekend vor lăsa amprente puternice asupra celorlalţi. Eşti tentat să te opui oricăror reguli, restricţii sau norme stabilie de alţii, în special de şefi sau de autorităţi mai mult sau puţin oficiale. Evită provocările, temperează-ţi reacţiile şi alege-ţi cuvintele cu grijă. Există un risc crescut de stricarea imaginii în ochii celorlalţi şi chiar a poziţiei sociale. Persoana iubită sau copiii te pot ajuta din plin.
Vărsător
Finalul acestei săptămâni este potrivit activităţilor culturale, discuţiilor filozofice şi relaţionării cu persoanele aflate în străinătate. Se recomandă prudenta, deoarece există un risc crescut de tensiuni şi neînţelegeri verbale. Dacă eşti nevoit că călătoreşti, verifica totul pe îndelete. Membrii familiei îţi susţin demersurile legate de îmbogăţirea bagajului tău informaţional, însă bine ar fi să le acorzi şi lor din timpul tău preţios.
Peşti
Se conturează discuţii legate de bani, bunuri folosite şi administrate în comun cu alţii. De asemenea achitarea facturilor restante sau planurile de investiţii financiare sunt alte teme importante şi care îţi vor lua mai multe zile de acum încolo. Fii chibzuit vizavi de tot ce ţine de bani şi mai ales cheltuieşte strictul necesar. Posibil ca partenerul de viaţă, o rudă sau colaboratorii profesionali să îţi ceară sprijin material. Acordă-l cu prudenţă!

Sursă: astrocafe.ro

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite