luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICAUNPR i-a exclus din partid pe Dragu, Șișman și Cuțăr

UNPR i-a exclus din partid pe Dragu, Șișman și Cuțăr

- Advertisement -

Biroul Politic Permanent Judeţean al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Călăraşi a decis în urma dezbaterilor din şedinţa desfăşurată miercuri, 4 iunie, excluderea din partid a domnilor Nicolae Dragu, consilier judeţean, Picu Şişman şi Nicolae Cuţăr, ambii consilieri municipali.

Motivele care au stat la baza acestor excluderi sunt strict legate de nerespectarea prevederilor statutare ale partidului, dar şi de atitudinea politică afişată de aceştia în contextul existenţei Alianţei PSD-UNPR-PC.

„În urma şedinţei de miercuri, 4 iunie, cu doar câteva abţineri şi nici un vot împotrivă, Biroul Permanent Judeţean a decis excluderea celor trei din rândurile UNPR şi înlocuirea, cu unanimitate de voturi, a acestora cu domnii Ovidiu Burlacu (Consiliul Judeţean), respectiv Nedelcu Stan şi Paul Daniel Boboc (Consiliul Municipal). Totodată, s-a luat decizia de ocupare a unui loc deja vacantat din cadrul Consiliului Local cu doamna Stana Hogea. UNPR rămâne un aliat loial şi de nădejde în cadrul alianţei cu PSD şi PC, militând pentru stabilitate în interesul călărăşenilor”, a menționat într-un comunicat de presă, Alexandru Buricea, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Călăraşi a UNPR.

 

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite