luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERSHoroscop de week-end

Horoscop de week-end

- Advertisement -

Berbec

Se conturează evenimente în care luminile reflectoarelor vor fi aţintite asupra ta. Discuţiile purtate în zilele acestui weekend cu persoane sus-puse te vor face să resimţi povara profesională care apasă de ceva vreme pe umerii tăi. Provocarea momentului constă în a-ţi modifica radical felul în care te raportezi la autorităţi şi implicaţiile lor socio-profesionale în viaţa ta. Se recomandă prudenţă şi discernământ atât în vorbe, cât şi în fapte. 
Taur
Se pare că vei primi veşti din şi despre străinătate. Este vorba despre chestiuni parteneriale. Fie partenerul de viaţă îţi oferă posibilitatea de a călători sau el este plecat departe şi are nevoie de sprijinul tău moral. Fie, datorită unei colaborări profesionale cu parteneri străini este nevoie să lucrezi suplimentar chiar dacă este weekend. Pe de altă parte îţi sunt favorizate procesele de învățare-evaluare abordate în cazul parcurgerii unei formă de şcolarizare.

Gemeni
Posesiunile pe care le foloseşti şi administrezi împreună cu alţii sunt o temă delicată la sfârşitul acestei săptămâni. Posibil să fii nevoit să achiţi diverse plăti restante la taxe, facturi sau pe daunele unor rude. Regimul banilor este viciat şi suspus răsturnărilor de situaţie. Fii prudent şi ai mai multă grijă de sursele şi resursele tale materiale. Totuşi, rezervă-ţi momente pentru a studia dincolo de aparenţe, evenimentele în care eşti implicat.
Rac
Ar fi bine să îţi reconsideri toate relaţiile parteneriale. Poziţia ta în cadrul unor colaborări este departe de a fi pe gustul tău şi ar trebui să rezolvi situaţia. Pe de o parte ai nevoie să îţi modelezi viziunea asupra lucrului în echipă şi asupra asumării responsabilităţilor. Fie că este vorba despre o relaţie cu un partener de viaţă, fie că este vorba despre o colaborare profesională numai tu poţi schimb lucrurile în favoarea ta. 
Leu
Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi minunat dacă te-ai îngriji corespunzător şi te-ai odihni mai mult zilele acestea. Cu toate că ai de făcut multe la serviciu şi îţi iei de lucru şi acasă, totuşi, alternează orele de muncă cu cele de repaos. Relaţiile colegiale sunt tensionate, însă de tine depinde armonizarea şi limpezirea situaţiilor în care eşti implicat la serviciu. Este nevoie să îţi schimbi conduita vizavi de colegi, de activitatea profesională în general.

Fecioară
Relaţiile sentimentale te provoacă mult şi bine la finalul acestei săptămâni. Pe de o parte este vorba despre readucerea în discuţie a unor chestiuni amoroase petrecute mai demult între tine şi o persoană iubită. Poate fi vorba chiar despre cineva de care nu mai ştiai nimic de multă vreme şi totuşi acum îşi face apariţia în chip misterios. Pe de altă parte, copiii sunt o altă sursă de tensiuni. Până la urmă ar fi bine dacă te-ai detaşa de toţi şi toate, fără să judeci sau să critici.
Balanţ
ă
Relaţiile cu membrii familiei sunt tema principală a acestor zile de weekend. Sunt posibile discuţii aprinse, neînţelegeri datorită unor bunuri patrimoniale sau datorită banilor pe care trebuie să îi cheltuiţi în comun pentru traiul domestic. Comunicarea este deficitară, aşa încât ar fi bine să vorbeşti puţin şi să ţii cont de ceea ce îţi spun ceilalţi. Adună-i pe cei dragi la o masă copioasă şi ai să vezi că toate animozităţile vor dispărea că prin farmec. 
Scorpion
Se întrezăresc discuţii importante cu persoanele din anturajul apropiat.  De asemenea este posibil să călătoreşti frecvent, fie în scop profesional, fie de agrement. Controlează-ţi stările pentru că eşti emotiv şi capricios. De reţinut că orice tip relaţie, depinde numai de tine. De aceea alege-ţi cu grijă apropiaţii şi mai ales, vorbeşte cumpătat. Ai putea să îţi lărgeşti orizontul cunoaşterii, fie participând la cursuri de scurtă durată, fie lecturând texte celebre.

getator
Veniturile ţi se rotunjesc zilele acestea, fie primind bani, bunuri sau chiar o primă de la serviciu, fie cei dragi îţi oferă cadouri sau diverse tipuri de ajutoare materiale. Totuşi, nemulţumirile legate de salarizarea obţinută în urma activităţii profesionale pe care o depui la locul de muncă sunt la cote mari. Există multe şi mărunte amănunte în sfera profesională, ascunse bine de ochii tăi şi care îţi pun obstacole, atât în muncă cât şi la plata aferentă.
Capricorn
Sunt momente favorabile pentru a-ţi reorganiza planurile de viitor şi relaţiile cu ceilalţi. Stările tale de spirit sunt schimbătoare şi cu greu îţi poate intra cineva în voie. Trebuie să îţi modelezi personalitatea şi să abordezi un alt sistem de valori morale. În acest sens te poate ajuta un prieten sau o persoană mai în vârstă care veghează de ceva vreme asupra vieţii tale. Însă, fereşte-te să îţi divulgi secretele sau să îţi dai prea mult cu părerea.      
Vărsător
Sunt zile bune pentru odihnă, detaşare de cotidian şi meditaţii în locuri sfinte. Este bine să fii cât mai discret şi tăcut. Există multe provocări în preajma ta, în special din zona profesională. Ar fi bine să analizezi pe îndelete desfăşurarea evenimentelor socio-profesionale din ultima lună de zile şi să observi unde ai făcut alegeri greşite sau ai spus vorbe nepotrivite. Ai suficiente resurse de a îndrepta lucrurile şi de a aborda alte direcţii de viaţă. 
Peşti
Relaţiile cu prietenii sunt supuse fluctuaţiilor la finalul acestei săptămâni. Cu greu poţi menţine armonia şi înţelegerea în relaţiile cu aceste persoane, dar şi în relaţiile cu susţinătorii sau cu cei care în ultimul timp ai dezvoltat activităţi de anverugura în cadrul unor organizaţii, asociaţii sau diverse grupuri de interese. Comunicarea deficitară, divergenta opiniilor, dar şi interesele personale sunt la cote înalte, nefiind indicat să te lupţi cu morile de vânt.

Sursă:astrocafe.ro

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite