luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERS4 iulie 2014 / Horoscop

4 iulie 2014 / Horoscop

- Advertisement -

BERBEC

Berbecii nu vor ezita să-şi susţină punctele de vedere, chiar dacă starea lor emoţională este una precară. Se simt surmenaţi psihic şi au nevoie de un repaos, căci cele mai recente evenimente i-au tulburat substanţial. Chiar şi aşa, găsesc tăria necesară pentru a susţine o discuţie în contradictoriu, aducând argumente ferme. Trebuie, însă, să analizeze cu atenţie cauza pentru care susţin dispută, căci se prea poate că ea să fie una pierdută.

TAUR

Ceea ce spun nu este în concordanţă cu ceea ce simt. Taurii trec printr-o astfel de contradicţie, iar emoţional sunt afectaţi de o vorbă rea sau o informaţie care a ajuns la ei pe sub mână despre o acţiune rau-intentionata a cuiva de la care chiar nu se aşteptau. Însă, chiar dacă sunt tulburaţi iniţial, Taurii reuşesc să conştientizeze că este spre binele lor că au descoperit situaţia acum şi nu mai târziu.

GEMENI

În mod naiv, Gemenii au impresia că totul va reveni la normal atâta timp cât spun adevărul. Dar nativii din Gemeni uita că, pe lângă adevărul rostit, contează şi forma care o dau adevărului. Degeaba au dreptate Gemenii dacă abordează cu impulsivitate problema.

RAC

Racii sunt pregătiţi să-şi demareze noul plan, însă modul în care intenţionează să o facă nu este pe placul unei persoane foarte apropiate. Poate fi partenerul de cuplu, un părinte, o rudă sau un prieten bun care îl trage de mânecă pe nativul din Rac dezaprobându-i calea aleasă pentru a-şi realiza planul.

LEU

O exameninare atentă a stării de spirit arata furie reprimată, chiar dacă nativii din Leu fac tot posibilul pentru a nu se lăsa cuprinşi de negativism. Îşi ascund atât de bine sentimentele încât nici persoanele foarte apropiate nu-şi dau seama de tulburarea sufletească a Leilor. Însă, tensiunile nerezolvate şi reprimate riscă să răbufnească, să iasă la suprafaţă într-un moc impulsiv atunci când nativul din Leu simte că cineva încearcă să-l influenţeze, chiar să-l manipuleze.

FECIOARA

Fecioarele sunt hotărâte să obţină ceea ce-şi doresc şi nu se dau în lături de la a face aproape totul pentru ca finalul zilei să-i prindă cu toate “temele făcute”. Însă, va exista un moment în care ceva neaşteptat o să le dea uşor planurile peste cap, forţându-i să lucreze la turaţie maximă.

BALANŢA

Balanţelor le este dificil să distingă ceea ce este public şi ceea ce este privat în viaţa lor. Sunt foarte pasionate de o anumită idee, de un anumit plan, iar entuziasmul îi determină să dezvăluie mai multe informaţii personale decât ar trebui. Balanţele trebuie să fie cu băgare de seamă căci unele informaţii pot fi folosite în detrimentul lor, în viitor.

SCORPION

Scorpionii vor fi uşor de tulburat astăzi pe fondul unei agitaţii emoţionale pe care o resimt. Nativii din Scorpion vor prefera să-şi ţină problemele pentru ei şi, pur şi simplu, să fie retras şi chiar reticent la orice iniţiativă de discuţie. Scorpionii trebuie să ţină cont de faptul că reprimarea unor sentimente negative nu duce la dispariţia lor.

SĂGETĂTOR

Cu cât se străduiesc mai tare să acţioneze înţelept, să gândească logic, în perspectiva situaţiile în care sunt puşi, cu atât Săgetătorilor le este mai greu să vadă soluţia problemelor lor. Sunt obosiţi şi de faptul că unele persoane din jurul lor vor apela la ei cu insistenţă pentru a le ajuta să-şi rezolva propriile probleme.

CAPRICORN

Capricornii încearcă să se sustragă de la sarcini, de la responsabilităţi, refuzând să-şi asume chiar şi consecinţele acţiunilor lor. Au avut parte de destul de multe probleme create de alţii încât au ajuns în punctul în care resping orice factor negativ venit din exterior. Capricornilor le este recomandat să renunţe la această atitudine, să-şi revizuiască starea emoţională şi să-şi acorde timp de odihnă pentru a-şi reveni.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii descoperă noi forme ale unor certitudini vechi, datorită imaginaţiei bogate pe care o au. Mai mult, încep să se antreneze în acest “joc” plăcut pentru ei, dar bizar pentru cei din jurul lor. Prin comportamentul lor, Vărsătorii lasa loc unor bârfe care-i vizează în mod direct.

PEŞTI

Peştii trebuie să facă un pas înapoi şi să privească cu atenţie ce le place cu adevărat în viaţă pe care o au. S-au lăsat cuprinşi de pesimism, iar pentru a ieşi din starea aceasta trebuie să-şi reidentifice aspectele benefice ale propriului trăi.

Sursă:lyla.ro

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite