luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERS12 iulie 2014 / Horoscop de week-end

12 iulie 2014 / Horoscop de week-end

- Advertisement -

Berbec

Sâmbătă te vei afla în mijlocul unor reuniuni importante cu multă lume. Fie că este vorba despre mediul familial, fie despre cel profesional, provocările sunt frecvente şi bine este să te concentrezi pentru a le face faţă. Cumva, din umbră primeşti sprijin, aşa încât joacă-ţi degajat rolul care îţi revine în faţa altora. Duminică sunt momente favorabile pentru a te întâlni şi relaxa cu prietenii. Fii prudent în privinţa cheltuielilor pe distracţii, cadouri sau mofturile altora.
Taur
Finalul acestei săptămâni îţi aduce momente bune pentru a-ţi îmbunătăţi sistemul de valori. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun sau participă la cursuri de weekend. Posibil să fii sprijinit în demersurile tale de lărgire a orizontului cunoaşterii de către partenerul de viaţă sau de un colaborator profesional. Duminica se întrezăresc dialoguri sau întâlniri cu un şef sau cu o rudă importantă. Imaginea ta în ochii celorlalţi se poate modifica.
Gemeni
Weekend-ul este potrivit reevaluării bugetului de venituri şi cheltuieli. Trasează-ţi planuri de investiţii, însă ar fi bine să cunoşti doar tu detaliile importante. De asemenea, gândeşte-te pe îndelete la posibilităţi noi de câştig dintr-o activitate profesională. Traversăm o perioadă în care se pare că ai suficienţi bani pentru cheltuielile cotidiene, dar şi pentru a oferi cadouri deosebite celor dragi.
Rac
Energia de care dispui zilele acestea ar trebui să o canalizezi înspre colaborările socio-profesionale. Ai şanse să vezi clar ce relaţii mai trebuie păstrate, ce acţiuni comune cu alţii şi unde trebuie să iei măsuri imediate pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Provocările celorlalţi sunt doar instrumentele necesare care te determină să adopţi o nouă conduită vizavi de parteneri şi colaborări. Fii prudent şi neimplicat emoţional.
Leu
Bine ar fi să te odihneşti zilele acestea. Tentaţia de a-ţi continua activitatea de la serviciu sau de a te afunda în treburile de rutină ale casei este la cote mari. Colegii de serviciu, dar chiar şi partenerul de viaţă te pot ajuta suficient cu toate acestea. Acceptă-le sprijinul şi dozează-ţi eforturile. Organsimul îţi este obosit şi are nevoie de îngrijiri speciale. Adopta o dietă de sezon, hidratează-te suficient şi dormi mai mult.
Fecioară
Sâmbătă, activităţile realizate împreună cu copiii sau cu persoana iubită îţi pot aduce linsite şi voie bună. Chiar dacă pe alocuri există şi divergenţe de opinie, cu puţin efort şi bunăvoinţa se pot aplana. Totuşi, deschide-ţi mai mult sufletul faţă de cei dragi şi ai încredere în alegerile lor. Duminică, recomandabil este să te odihneşti şi să îţi planifici în tihnă treburile pe următoarea săptămână.
Balanţă
Deosebite sunt zilele acestea, dialogurile şi întâlnirile cu membrii familiei. Este posibil să lămureşti chestiuni patrimoniale, dar şi neplăceri existente în familie de multă vreme. Din când în când, viaţa te provoacă să îţi schimbi viziunea faţă de neam şi relaţii de rudenie. Asta înseamnă că apar tot felul de situaţii bulversante care, uneori încet, dar sigur, alteori mai rapid te ajută să priveşti şi să abordezi totul cu alţi ochi.
Scorpion
Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente şi de bun augur, mai ales sâmbătă. Avalanşa de informaţii din aceste zile, îţi poate bulversa mentalul şi răsturnă planurile de viitor. Temperează-ţi reacţiile şi nu pleca urechea la tot de auzi. Evita orice fel de implicare în treburile celorlalţi. Ar fi bine să îţi planifici un curs de instruire personală sau profesională. Duminică, provocările vin din partea membrilor familiei.
Săgetător
Se întrezăresc cheltuieli la sfârşitul acestei săptămâni. Pe de o parte este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, însă pe de altă parte trebuie să oferi şi niscai cadouri celor dragi. Fii chibzuit la bani şi evită planurile financiare de anvergură. Sprijinul material al partenerului de viaţă sau al colaboratorilor profesionali este consistent, dar nu forţa nota. Duminică sunt momente bune pentru a te întâlni cu prietenii sau cu rudele apropiate.

Capricorn
Emotivitatea şi subiectivismul sunt atributele de bază în acest weekend. Ai spor şi succes numai în activităţi personale. De aceea, canalizează-ţi eforturile pentru îmbunătăţirea stării tale de spirit şi lasă-i în pace pe ceilalţi. Planifică-ţi şedinţe la un salon de înfrumuseţare, la o sală de întreţinere fizică sau plimbă-te în locurile preferate cu cineva drag sufletului tău. Duminică, verifică-ţi bugetul cheltuielilor.
Vărsător
Odihna ar trebui să fie activitatea principală din aceste zile. Posibil să întâmpini neplăceri legate de sănătatea oaselor, articulaţiilor, sistemul digestiv. Chiar trebuie să te îngrijeşti mai mult şi la nevoie cere şi urmează sfatul specialiştilor. Dietele potrivite, hidratarea suficientă şi plimbările în aer liber te pot ajuta mult. Pe de altă parte, tensiunile mocnite din sfera muncii te provoacă mult. Evită reacţiile imprudente faţă de ceilalţi.
Peşti
Relaţiile cu prietenii sunt răscolitoare. Sunt momente bune pentru a-ţi selecta oamenii de încredere şi proiectele de viitor în care vrei să te implici alături de alţii. Cineva aflat în străinătate îţi poate oferi sfaturi preţioase vizavi de modul în care să abordezi un anumit sgment socio-profesional. De reţinut că eşti mau mult pe forţele tale, iar protectori, susţinători sau prieteni adevăraţi ai puţini sau chiar deloc.

Sursă:astrocafe.ro

 

 

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite