luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERS14 iulie 2014 / Horoscop

14 iulie 2014 / Horoscop

- Advertisement -

BERBEC

Sfaturile prietenilor îţi pot fi astăzi de mare folos. Mai ales când vine vorba despre investiţii financiare, ai încredere în experienţa altora. Posibil să îţi displacă interacţiunile cu alţii, dialogurile cu ei sau soluţiile oferite la problemele tale. Şi totuşi, până la urmă vei constata că tot ce ţi se oferă este în avantajul tău.

TAUR
Eşti foarte solicitat în domeniul profesional. Şefii te cheamă la raport pe de o parte, iar pe de altă parte trebuie să te descurci onorabil şi în relaţiile colegiale. Fii prudent în exprimare. Imaginea ta în ochii celorlalţi se poate deteriora. Bine ar fi să foloseşti sprijinul membrilor familiei şi să le spui tot ce ai pe suflet.

GEMENI
Se întrezăresc călătorii indeparate şi posibilităţi de a studia pe termen lung teme deosebite. În special îţi sunt favorizate călătoriile profesionale sau studiile necesare în domeniul profesional în care activezi sau îţi doreşti să activezi. Cineva din anturajul apropiat sau un coleg de serviciu îţi va da sfaturi utile în acest sens.

RAC
Observarea derulării evenimentelor de astăzi este o metodă bună de a trece uşor şi înţelept peste toate. Restricţiile financiare din ultima vreme se vor ameliora, în sensul că este posibil să primeşti bani dintr-o colaborare profesională. De asemenea, partenerul de viaţă sau o rudă apropiată te pot sprijini material destul de consistent.

LEU
Este nevoie să te ocupi de relaţiile parteneriale şi colaborările profesionale în care eşti implicat. Tensiunile apărute între tine şi ceilalţi vor scoate la suprafaţă carențele temperamentale ale fiecăruia. Recomandabil este să asculţi ce ţi se reproşează şi să iei măsuri de remediere a situaţiei. După-amiaza, gândeşte-te la o nouă abordare a relaţiilor tale.

FECIOARĂ
Săptămâna debutează cu multă activitate de rutină la serviciu. Însă, tot ce realizezi în sfera profesională va avea efecte pe termen lung. De aceea, îndeplineşte-ţi serios responsabilităţile. Relaţiile colegiale sunt tensionate. Dozează-ţi eforturile şi evită provocările celorlalţi. După-amiaza se reomanda odihnă şi o plimbare în aer liber.

BALANŢA
Copiii şi persoana iubită te solicită din plin. Sunt momente favorabile pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. Chiar dacă apar şi niscai tensiuni, totul se va rezolva de la sine până la urmă. Posibil să fii nevoit să cheltuieşti din resursele tale materiale pe mofturile sau nevoile celor dragi. Tot ce investeşti în persoanale dragi ţi se va înapoia la momentul potrivit.

SCORPION
Gândurile şi eforturile tale sunt îndreptate către casă şi familie. Ai şanse mari de a rezolva chestiuni patrimoniale, dar şi treburile gospodăreşti. Datorită felului tău de a fi este posibil să primeşti reproşurile membrilor familiei. Lasă-ţi preocupările personale deoparte şi implică-te mai mult în relaţiile familiale.

SĂGETĂTOR
Săptămâna debutează cu multe călătorii pe distanţe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale, fie pentru a-ţi vizita o rudă sau un prieten drag. Discuţiile de astăzi îţi vor lămuri conflictele mocnite de la locul de muncă. Totuşi nu pleca urechea la orice informaţie. Spre seară, rezervă-ţi momente de meditaţie şi răsfăţ.

CAPRICORN
Ţi se rotunjesc veniturile obţinute din activitatea profesională. Chiar dacă sunt câştiguri mărunte, sunt suficiente pentru a-ţi acoperi cheltuielile de moment. De asemenea, membrii familiei îţi vor oferi sprijin financiar sau măcar idei bune pentru a depăşi neplăcerile financiare. Detaşează-te de materialismul cotidian şi abordează viaţa cu mai mult optimism.

VĂRSĂTOR
Beneficiezi de intuiţie accentuată. Dacă îţi aloci timp suficient pentru a te gândi pe îndelete la evenimentele în care eşti implicat ai putea obţine informaţii deosebite. Evită risipirea energiilor în activităţi frivole sau pentru nevoile altora. Astăzi trebuie să te ocupi doar de tine. Tratamentele de întreţinere corporală sau schimbarea garderobei sunt indicate.

PEŞTI
Misterul care te învăluie va atrage mulţi curioşi în preajma ta. Eşti cufundat în gândurile tale, deşi este dificil să te gândeşti la ceva anume. Evită pe cât posibil eforturile mentale şi fizice, deoarece energia vitală este la cote joase. Rezervă-ţi momente de odihnă, relaxare în natură sau dialog cu cineva drag şi de încredere.

Sursă: curademiere.ro

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite