luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERS16 iulie 2014 / Horoscop

16 iulie 2014 / Horoscop

- Advertisement -

BERBEC

Astăzi este posibil să ai tendinţa de a fi mai retras tocmai pentru a-ţi reface forţele în liniştea căminului personal sau înconjurat de cele mai dragi fiinţe. Acordă importanţă odihnei şi fii atent la ideile creative deoarece vei avea nevoie de multă energie pentru a le putea transpune în practică de acum în colo. Ascultă-ţi inima şi învaţă să te bucuri mai mult de viaţă.

TAUR
Modul tău de a socializa va ţine cont astăzi în primul rând de preferinţele emoţionale, punând accent pe onestitate şi pe asumarea angajamentelor. Familia şi locuinţa vor deveni o zonă importantă de interes în perioada următoare, fie că vei face loc unui nou membru, fie că optezi pentru un spaţiu mai mare sau te decizi să investeşti în sectorul imobiliar.

GEMENI
Chiar dacă altora le pari mai aerian astăzi, te poţi baza pe intuiţie în ceea ce priveşte deciziile legate de bugetul personal, ştiind câte responsabilităţi îţi asumi zilnic la locul de muncă. Începe o perioadă favorabilă studiilor, expresivităţii într-o manieră care nu va trece neobservată şi recunoaşterii ideilor tale dar şi un interval cu frecvenţe deplasări şi un program zilnic mai încărcat.

RAC
Astăzi poţi avea tendinţa de a evada într-o lume a emoţiilor, găsind astfel un mod de relaxare dar şi un prilej de a reflecta intens la capacitatea ta creativă în care ar trebui să ai mai multă încredere în viitor. Trece în revistă valorile personale şi lucrează la stima de sine. Veniturile ar trebui să se îmbunătăţească dar şi tendinţa de a cheltui va creşte proporţional, aşa ca ţine cont de aceste tendinţe.

LEU
Jupiter, marele benefic intră de azi pentru aproximativ un an în semnul tău solar, aşa că scena îţi aparţine pentru a beneficia de poziţia de lider şi de a profita de oportunităţile ce se vor ivi de acum în colo. Totuşi, astăzi eşti încă destul de emoţional pentru a a-ţi manifesta optimismul, dar nu e cazul să treci cu vederea aspectele care îţi consolidează relaţia ta cu familia.

FECIOARĂ
Mai atent la nevoile partenerului tău de cuplu, astăzi eşti dispus să-i acorzi toată susţinerea pentru a vă vedea visele mai aproape de realitate sau să redeschizi un subiect de discuţie cu rudele apropiate. Chiar dacă pe viitor vei părea mai retras în interiorul tău, este bine să ştii că îţi sunt benefice meditaţia, practicile spirituale sau implicarea în activităţi cu scop caritabil.

BALANŢĂ
Îţi va fi cam greu să păstrezi un ritm constant astăzi la serviciu fapt ceea ce ar putea stârni ceva tensiuni în relaţia ta cu şefii. Totuşi, nu sunt şanse să te sustragi de la responsabilităţi, ba din contră, găseşti soluţii inspirate. Cercurile tale sociale se pot extinde de acum în colo, deci fii deschis să întâlneşti oameni noi care te pot ajuta să-ţi îndeplineşti mai uşor dorinţele personale.

SCORPION
Sensibil şi romantic, astăzi ţi-ar prinde bine o vacanţă relaxantă alături de persoana iubită. Simţi că poţi concretiza prin multă muncă şi răbdare capacitatea ta creativă, aşa că încearcă să cauţi un loc relaxant aproape de apă şi priveşte cu optimism către perspectivele pozitive de a avansa în carieră sau de a-ţi fi recunoscute meritele pentru eforturile depuse până acum.

SĂGETĂTOR
Intimitatea şi deschiderea din punct de vedere emoţional nu-ţi mai par astăzi atât de vulnerabilizante, ci poate un mod de a arăta că îţi asumi în întregime relaţia cu cei apropiaţi. Fii deschis în viitor către noi experienţe şi depăşirea zonei de confort, fie prin aprofundarea unor studii, fie prin călătorii şi şansa de intra în contact cu oameni şi culturi diferite de ale tale.

CAPRICORN
Ritmul mai alert al acestei zile şi probabil o agendă destul de încărcată vor fi cam greu de armonizat cu dispoziţia ta relaxată de astăzi dar dacă vei pune accent doar pe comunicarea cu persoanele care sunt importante pentru tine, nu te vei simţi copleşit. Chestiuni ce ţin de moşteniri, câştiguri din parteneriate sau relaţia cu băncile par a decurge cu mai mult spor în perioada următoare.

VĂRSĂTOR
Atâta timp cât îţi asculţi intuiţia şi ţii cont de necesităţile tale emoţionale, responsabilităţile pe care ţi le asumi nu vor părea de nesuportat. Stilul convingător şi dorinţa crescută de a ajunge de acum înainte la un acord în relaţiile parteneriale nu pot fi decât de bun augur, precum şi asumarea oficială a unei relaţii amoroase sau desprinderea de aceasta în alte cazuri.

PEŞTI
Emoţional şi intuitiv, ai totuşi încredere în validitatea convingerilor tale personale şi în faptul că eşti pe drumul cel bun vis-a-vis de relaţia ta cu copiii dar şi cu persoana iubită. A venit timpul să te ocupi mai mult de sănătate şi de condiţia ta fizică iar îndatoririle zilnice îţi vor aduce mai mari satisfacţii dacă alegi să lucrezi într-un domeniu care îţi place cu adevărat.

Sursă:curademiere.ro

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite