luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICAFilipescu, deranjat că nu a fost invitat la Conferinţa Judeţeană a PSD

Filipescu, deranjat că nu a fost invitat la Conferinţa Judeţeană a PSD

- Advertisement -

Rodica Zaharia. La Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Călăraşi, desfăşurată săptămâna trecută, nu au fost prezenţi decât liderii partidelor din alianţa PSD-UNPR-PC, nefiind invitaţi reprezentanţii celorlalte partidelor politice din Călăraşi.

Chestionat cu privire la acest lucru, liderul PNL Călăraşi, Răducu Filipescu a declarat că ar fi onorat invitaţia dacă ar fi fost făcută:

„Nu am fost invitat, nici eu şi nici Iliuţă. Noi i-am invitat că avem bun-simţ. Dacă nu ne-au invitat, nu ne-au invitat. Asta a fost alegerea preşedintelui care era interimar şi care a fost ales, grija lui trebuia să fie ca şi ceilalţi colegi din politică să fie acolo. Că spuneam sau nu drăcii… îţi asumi responsabilitatea.

Aşa i-a fost şi lui Şova frică şi ne-a invitat în ultima clipă că a insistat Ştefan Ion, am vorbit atunci fiecare lucruri normale, nu te apuci să faci ţigănie la tribună, dai bună ziua şi le urezi succes. Ce succes gândeşti tu că le urezi, e altceva!

Dacă nu ne-a invitat domnul preşedinte Cristodor, treaba lui. Dacă a primit sau nu directive de la centru să nu ne invite a problema lui, dar nu cred că a primit. Credeţi că se deranja Ponta sau Dragnea sau Şova dacă eram noi în sală.

Dacă mă invita, normal că mă duceam, nu puteam refuza. Vine Primul – Ministru al României la Călăraşi şi eu nu mă duc, de ce, de frică? Mă duceam, îi uram bun – venit, succes la conferinţă şi îmi vedeam de treaba mea că doar nu îmi spunea „Bine ai venit, ursule”, asta putea să spună şi după”, a precizat preşedintele PNL Călăraşi.

Filipescu a mai fost întrebat şi despre motivul pentru care, Ştefan Ion, preşedintele executiv al PSD Călăraşi, l-a comparat pe Filipescu şi Iliuţă cu doi urşi, acesta menţionând:

„L-am călcat odată pe picior şi cred că l-a durut. Că ne-a făcut urşi, da, se mai spun lucruri din astea la conferinţe, dar nu trebuie să te superi şi să fii botos. Sunt metafore care se exprimă. Şi noi poate că am zis altă dată. Asta e politica, nu e balet, trebuie să ai răbdare. Dar faptul că nu ne-a invitat, nu pot să zic că sufăr, dar m-a deranjat că nu ne-a zis şi nouă să participăm. Dar nu a invitat nici PP-DD-ul, nici pe Maria Dragomir, nici PD-L-ul, nici PMP-ul sau PRM-ul, au fost doar ei între ei, dar cât timp a fost presa s-a ştiut tot.”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite