luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALCălăraşi / Incendiu la o casă din Cărămidari, din cauza unei improvizaţii...

Călăraşi / Incendiu la o casă din Cărămidari, din cauza unei improvizaţii electrice

- Advertisement -

Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au acţionat în Cartierul Cărămidari, pe strada Cloşca, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta violent, cu flacără şi fum dens la nivelul acoperişului unei case.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalaţiei electrice îmbătrânite şi cu improvizaţii.

În data de 04.08.2014, ora 09.54, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza localităţii, în Cartierul Cărămidari, pe strada Cloșca, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui locuințe, proprietate privată, aparţinând lui Victor D. La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperișului locuinței pe o suprafață de circa 30 de metri pătrați.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la nivelul instalației electrice îmbătrânite și cu improvizații.

Două echipaje specializate de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită și o autospecială de stingere de capacitate medie, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minute.

În urma incendiului au ars: mobilierul și aparatura electrocasnică dintr/o cameră, bunurile materiale aflate în holul locuinței, materiale textile, 2 uși, o fereastră și acoperișul din lemn învelit cu țiglă pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite