luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALBeat şi fără permis, un tânăr a sustras o maşină să se...

Beat şi fără permis, un tânăr a sustras o maşină să se plimbe, dar s-a răsturnat cu ea

- Advertisement -

În noaptea de 12/13 august a.c., Poliţia Oraşului Budeşti a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe DJ 411, se află răsturnat un autoturism.

Poliţiştii, deplasaţi la faţa locului, au constatat că P. Mădălin, de 28 ani, din Bucureşti, se afla împreună cu V. George, de 19 ani, din comuna Cocora, judeţul Ialomiţa, pe raza localităţii Crivăţ, unde construiesc o casă, şi, profitând de neatenţia celui din urmă, i-a sustras cheile autoturismului.

Acesta a plecat la o plimbare cu autoturismul pe DJ 411 şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se, fără a fi înregistrate victime.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta avea şi permisul reţinut pentru alte abateri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite