luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALCălăraşi / 817 absolvenţi se pregătesc pentru Bac-ul de toamnă

Călăraşi / 817 absolvenţi se pregătesc pentru Bac-ul de toamnă

- Advertisement -

Rodica Zaharia. Absolvenţii de liceu care nu au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat sunt gata să susţină examenul de maturitate în sesiunea de toamnă care va începe pe 18 august.

Pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, la nivelul judeţului Călăraşi, s-au înscris 817 absolvenţi de liceu, 561 din seria curentă şi 256 din seriile anterioare, afirmă surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi.

Absolvenţii de liceu vor susţine sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat după următorul calendar:18-19 august-evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română; 18-19 august evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă;19 -20 august evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională; 21-22 august evaluarea competenţelor digitale; 25 august Limba şi literatura română-proba scrisă; 26 august Limba şi literatura maternă-proba scrisă; 27 august proba obligatorie a profilului-proba scrisă; 29 august proba la alegere a profilului şi specializării.

Pe 1 septembrie se vor afişa rezultatele până în ora 12, iar contestastaţiile se vor depune între orele 12 şi 16. Pe 4 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

La nivelul judeţului nostru, procentul de promovare din sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat a fost de 53,35 %.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite