luni, octombrie 28, 2024
AcasăCOMUNITATEIon Ciulinaru a decedat după o cruntă bătălie cu cancerul

Ion Ciulinaru a decedat după o cruntă bătălie cu cancerul

- Advertisement -

Agricultor de o viaţă, politician şi prieten aşa l-au cunoscut călărăşenii pe Ion Ciulinaru. Cel care a făcut parte din viaţa publică a muncipiului şi judeţului Călăraşi mai bine de 20 de ani, Ion Ciulinaru a fost consilier judeţean din partea PSD, director al Direcţiei Agricole, preşedinte al Camerei Agricole, preşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice, profesor la USAMV Călăraşi.

Dedicat întrutotul agriculturii, Ion Ciulinaru a pus bazele Târgului de Toamnă Călăraşi în 2002, acolo unde, an de an, se întâlnesc producători agricoli din judeţ şi nu numai. Târgul a ajuns acum la a XIII-a ediţie.

Ion Ciulinaru s-a născut în comuna Radu Negru. După liceu, a urmat cursurile unei şcoli cu profil agricol la Călăraşi, devenind tehnician. Şi-a completat studiile la fostul Institut Agronomic „Nicolae Bălcescu“, actuala Universitate de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti. Aici a deţinut în ultima perioadă un post de profesor.

Prima societate agricolă a înfiinţat-o în 1991 alături de angajaţii fostului CAP la care lucra. În 20 de ani avea să devină unul dintre principalii producători agricoli din Călăraşi.

Din păcate, în această dimineaţă, cancerul cu care se lupta de ceva vreme l-a răpus.

Dumnezeu să-l ierte şi condoleanţe familiei!

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite