luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALLuica / I-a "cules" porumbul gratuit

Luica / I-a „cules” porumbul gratuit

- Advertisement -

Cercetările efectuate de poliţiştii din Luica au condus la identificarea lui V. Vasile, de 33 ani, din localitate, care, la data de 12 august a.c., ar fi pătruns cu atelajul hipo în cultura de porumb a lui A. Ion, de unde a sustras porumb ştiuleţi şi a distrus prin călcare o suprafaţa de0,20 ha.

Poliţiştii au reuşit şi recuperarea întregii cantităţi de porumb sustrase, pe care au restituit-o proprietarului terenului.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite de comiterea furtului.

Pentru prevenirea sustragerilor de produse agricole de pe câmp, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi vor fi luate măsuri de informare a proprietarilor de terenuri pentru asigurarea pazei culturilor din câmp, de includere în itinerariile de patrulare a punctelor obligatorii de acces de/din câmp precum şi a drumurilor agricole de exploatare, de redimensionare şi dispunere în teren a efectivelor de poliţie, în funcţie de evoluţia situaţiei operative.

De asemenea, vor fi verificate transporturile de produse agricole, pe arterele de circulaţie, şi legalitatea proveninţei produselor transportate sau comercializate.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite