luni, octombrie 28, 2024
AcasăFAPT DIVERS20 august 2014/Horoscop

20 august 2014/Horoscop

- Advertisement -

Berbec
Astăzi, dacă îţi poţi organiza bine timpul în prima parte a zilei, ai putea găsi răspunsurile necesare pentru a clarifica o situaţie împreună cu colegii de muncă. Dorinţa de a fi în compania familiei şi de a te ocupa mai mult de cei dragi devine prioritară, astfel încât vei încerca să ajungi cât mai repede acasă. Bucură-te de momentele de intimitate fără a deveni însă posesiv.

Taur
Tendinţa de aţi risipi resursele pe mai multe planuri este tentantă dar ar fi recomandabil să te fereşti de cheltuieli care au ca scop satisfacerea unor curiozităţi, riscând să intri în conflict pe această temă cu partenerul de cuplu, dacă nu îi explici clar motivele tale. Ziua e propice deplasărilor şi vizitării unor rude pe care nu le-ai văzut de ceva vreme, alături de care să depeni amintiri.

Gemeni
Ţine cont de sensibilitatea crescută şi de faptul că până-n prânz starea ta de spirit poate fi influenţată de factori externi. Dacă te gândeşti să cumperi ceva pentru a răsfăţa copiii, nu neglija totuşi stabilitatea bugetului cu vreo extravagantă şi mizează pe aspecte practice. O discuţie cu cineva din familie te poate ajuta să găseşti cauza unei probleme financiare dar şi o soluţie pentru remediere.

Rac
Păstreză-ţi energia pentru a doua parte a zilei când vei avea mai mult spor să-ţi manifeşti în voie afectivitatea dar mai ales grijă pentru cei dragi, iar seara rezerv-o pentru a sta împreună la poveşti. Deoarece poţi fi afectat uşor de neconcordante cu persoana iubită privind modul de îndrăzneţ de gestionare a finanţelor, ar fi recomandat să nu complici situaţia cu manifestări de orgoliu.

Leu
Chiar dacă nu pare să-ţi lipsească energia, după o dimineaţă mai activă din punct de vedere social, ar fi benefic să-ţi dedici un timp pentru analizarea emoţiilor tale şi găsirea acelui confort interior prin meditaţie şi relaxare. Şi, dacă eşti destul de atent, sfârşitul de zi îţi poate aduce un plus de intuiţie, mai ales că e un timp favorabil găsirii unor soluţii profitabile la locul de muncă.

Fecioară
Îţi propui să abordezi într-o manieră cerebrală atât aspectele ce ţin de carieră dar şi relaţiile cu cei dragi, dar asta nu te va împiedica totuşi să te răsfeţi puţin în compania prietenilor intimi, eventual într-o reuniune acasă la vreunul dintre voi. E bine să fi conştient că mai ales spre sfârşitul zilei, parteneriatele şi planurile ce ţi le faci sunt decise de statusul tău emoţional.

Balanţă
Curiozitatea şi tendinţa de a acumula informaţii se transformă treptat pe parcursul zilei în dorinţa de admiraţie şi recunoaştere din punct de vedere social. Totuşi, nu pune un preţ prea mare pe ce zice lumea ci mai degrabă pe inspiraţia care te va ajuta să-ţi scoţi în evidenţă creativitatea la locul de muncă. Nu uita de meditaţie pentru găsirea motivaţiilor reale ale cuiva din familie.

Scorpion
Astăzi ai putea să-ţi prezinţi într-o manieră clară şi amănunţită strategia ta de viitor. Relaţiile cu şefii par a nu te favoriza iar încercarea de a găsi o explicaţie logică la angoasele tale nu va da un rezultat mulţumitor, de aceea, poate ar un sfat bun ar fi să evadezi puţin din cotidian în compania celor dragi, pentru a-ţi încărca bateriile atât fizice dar şi cele sufleteşti.

Săgetător
Discuţiile şi negocierile din prima parte a zilei au şanse reduse de a genera ceva promiţător şi bine ar fi să treci peste eventualele temeri ascultându-ţi mai bine intuiţia pentru a afla ce-ţi conferă confort din punct de vedere emoţional dar şi financiar. Abia apoi poţi să te prezinţi la o discuţie serioasă în care să-ţi negociezi salariul, proporţional cu efortul depus.

Capricorn
Munca şi relaţiile cu colegii de serviciu trec după prânz într-un plan secund, acordând mai mult timp şi energie pentru relaţia cu partenerul de cuplu şi satisfacerea nevoilor emoţionale ale acestuia. Nu e neapărat să-l copleşeşti cu atenţia ta dar este important că poţi să atingi acum un nivel crescut de înţelegere al direcţiei în care se îndreaptă relaţia voastră.

Vărsător
A te îngriji astăzi de propriul corp ar fi o iniţiativă binevenită, deoarece ar cam fi timpul să-i acorzi atenţia cuvenită şi poate chiar îţi stabileşti o rutină în acest sens. Ascultă-i nevoile şi acţionează în consecinţă, mai ales dacă simţi că eşti deshidratat sau dacă că ai vreo tulburare digestivă. Sondarea zonei emoţionale te poate ajuta suplimentar să cauţi cauzele subtile ale unor afecţiuni medicale.

Peşti
Nu încerca astăzi să abordezi relaţia cu cei dragi într-un mod raţional ci mai degrabă ascultă-le dorinţele şi încearcă să îi susti din punct de vedere afectiv, mai ales dacă este vorba de copii. Lasă aspectele pragmatice pentru discuţiile pe care e posibil să le ai cu partenerul în privinţa planurilor voastre de viitor, unde se cere analizarea motivaţiilor fiecăruia dintre voi.

Sursă: astrocafe.ro

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite