luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICAComunicat de presă / Conducerea PSD Călăraşi s-a întâlnit cu liderii organizaţiilor...

Comunicat de presă / Conducerea PSD Călăraşi s-a întâlnit cu liderii organizaţiilor locale din judeţ

- Advertisement -

Conducerea Organizației Județene a Partidului Social Democrat s-a întâlnit cu președinții organizațiilor locale PSD din județ. Astfel, rând pe rând, a fost luat pulsul celor cinci colegii uninominale ale județului nostru. Însoțit de coordonatorul regional de campanie, domnul deputat PSD Marian Ghiveciu, și de membrii din conducerea organizației, liderul social democrat a pus la punct ultimele detalii în ceea ce privește organizarea campaniei electorale pentru alegerea președintelui României.

Preşedintele PSD Călăraşi, Dan Eugen Cristodor, le-a vorbit oamenilor despre campania electorală care se apropie și despre importanța susținerii domnului Victor Ponta. „Suntem din ce în ce mai puternici și sunt sigur că victoria va fi a noastră. Avem nevoie, ţara are nevoie, de un lider care să unească românii și să aibe priorităţi în favoarea oamenilor de rând”, a spus domnul Cristodor la întâlnirea din Colegiul 3.

Domnul deputat Marian Ghiveciu, coordonatorul regional de campanie, s-a arătat mulțumit de ceea ce a văzut în județ și crede în victoria Alianței PSD-UNPR-PC.

„Numai cuvinte de laudă pentru tânăra organizaţie de la Călărași. Dan Cristodor este omul de echipă care a reușit să coaguleze în jurul lui oameni valoroși. În această campanie ne așteaptă foarte multă muncă însă, așa cum am văzut eu oamenii, ne îndreptâm pe drumul cel bun, cel al victoriei. Ne-am propus să câștigăm alegerile iar pentru mine câștigarea lor înseamnă peste 50%. ”

Biroul de presă

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite