luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICADeputatul Niculae: "Suntem pregătiți ca Alianța PSD-UNPR-PC să fie câștigătoare"

Deputatul Niculae: „Suntem pregătiți ca Alianța PSD-UNPR-PC să fie câștigătoare”

- Advertisement -

Președintele interimar al Organizației Județene Călărași a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), deputatul Aurel Niculae, a fost prezent vinerea trecută în conferința de presă de campanie a Alianței PSD-UNPR-PC, prima de la debutul campaniei prezidențiale, ocazie cu care a vorbit despre loialitatea partidului pe care îl reprezintă față de principala formațiune a Alianței, PSD-ul.

„Noi, UNPR, ne ocupăm în continuare pentru finalizarea structurile organizatorice în teritoriu ca să putem răspunde oricând coordonatorilor acestei campanii, și anume colegilor din PSD. Afirm și confirm că UNPR este, a fost și va fi un partener loial PSD, atât în teritoriu cât și la centru. Suntem pregătiți pentru campanie și, după 10 ani, în județul Călărași va fi câștigătoare Alianța PSD-UNPR-PC”, a susținut Niculae.

UNPR Călărași a reușit, în perioada în care activează Ordonanța privind migrația aleșilor locali, cel mai important transfer, prin aducerea primarului municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, în rândurile sale. Drăgulin este, la acest moment, coordonatorul campaniei din partea UNPR pe regiunea Sud Muntenia.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite