luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICACristodor: ”Pe municipiul Călărași luăm peste 50% din voturi”

Cristodor: ”Pe municipiul Călărași luăm peste 50% din voturi”

- Advertisement -

Membrii Alianței PSD-UNPR-PC – filiala Călărași se declară optimişti în ceea ce priveşte rezultatul la alegerile prezidențiale din noiembrie, după numai o săptămână și jumătate de campanie, pentru că, spun liderii acesteia, Victor Ponta este preferatul românilor și că e ușor să convingă oamenii să îi ofere acestuia votul pe 2 noiembrie.

„Absolut toți oamenii cu care noi am vorbit până acum votează Victor Ponta. Nu am întâlnit niciun înfocat de-al lui Iohannis, dar am întâlnit nehotărâți”, spune președintele PSD Călărași, Dan Cristodor.

Întrebat care sunt așteptările lui în ceea ce privește rezultatul pe municipiul Călărași, Cristodor a vorbit de un procent de peste 50% în primul tur.

„Pe municipiul Călărași luăm peste 50% din primul tur. Cu ce aveam noi, cu ce aduce domnul Drăgulin cu UNPR, cu ce aduce PC-ul. De fapt, pe municipiul Călărași nu cred că mai există organizația PNL”, susține Cristodor.

Acesta a mai declarat că şi celelalte localităţi urbane din Călăraşi îl vor vota tot pe Ponta. „La Olteniţa, Fundulea, Lelhiu Gară şi Budeşti vom obţine victoria pentru candidatul nostru”

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite