luni, octombrie 28, 2024
AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Călăraşi/59 de utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire

Primăria Călăraşi/59 de utilaje sunt pregătite pentru deszăpezire

- Advertisement -

Marți, 2 decembrie, a avut loc revista de front a utilajelor de intervenție pe timp de iarnă ce vor acționa pe raza municipiului Călărași în sezonul 2014-2015. Au luat parte la eveniment viceprimarii Marius Dulce și Virgil Dumbravă, directorul Urban SA-Sucursala Călărași, Petre Bancu, directorul tehnic al Primăriei Călărași, Marian Gheorghe, șef Serviciu Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Călărași, Leonida Ciochinaru, precum și reprezentanți ai mass-media locală.

Potrivit Programului de deszăpezire și combaterea poleiului pe raza municipiului Călărași 2014-2015, document aprobat de Consiliul Local Călărași, 59 de utilaje speciale sunt pregătite în această iarnă pentru a interveni în reședința de județ, după cum urmează:  9 unimog-uri cu lamă și sărăriță, 5 autogredere, 11 utilaje Wolla, 25 buldoexcavatoare, 3 autobasculante cu lamă, 5 tractoare cu lamă și o autoperie mică cu lamă.

Mai facem precizarea că utilajele speciale au intervenit de două ori în ultimele zile în municipiul Călărași, în nopțile de 29 spre 30 noiembrie, respectiv 1 spre 2 decembrie, împrăștiindu-se material antiderapant și înlăturându-se zăpada de pe carosabil.

BIROUL DE PRESĂ

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite