luni, octombrie 28, 2024
AcasăACTUALA2/Carambol cu 10 autovehicule pe calea II, la km 41

A2/Carambol cu 10 autovehicule pe calea II, la km 41

- Advertisement -

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială SMURD pentru a acorda primul ajutor persoanelor implicate în evenimentul rutier

În data de 03.12.2014, ora 19.42, un echipaj de prim ajutor SMURD din  cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe A 2, calea II, pe sensul de mers Constanța – București, la km 41, la un accident rutier produs prin coliziunea uşoară a nouă autovehicule.

În urma carambolului a rezultat acroşarea uşoară a tuturor autovehiculelor implicate şi o singură victimă, o conducătoare auto a unui vehicul înmatriculat în judeţul Constanţa), care, până  sosirea echipajului SMURD, plecase cu un autoturism particular către Fundulea.

Imediat după sosirea echipajului SMURD la locul accidentului, a mai avut loc un acroşaj între o auto-platformă înmatriculată în judeţul Prahova şi un autoturism înmatriculat în judeţul Ialomiţa.

Din acest acroşaj au rezultat două victime, care prezentau traumatisme uşoare la nivelul membrelor.

Paramedicii SMURD le-au acordat îngrijiri ambelor persoane, fiind transportată la spitalul din Lehliu Gară o singură persoană de sex feminin, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul membrului superior drept.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite