marți, octombrie 29, 2024
AcasăACTUALBunuri sustrase din locuinţe, recuperate de poliţiştii din Călăraşi

Bunuri sustrase din locuinţe, recuperate de poliţiştii din Călăraşi

- Advertisement -

Poliţiştii din Călăraşi au continuat cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a lui C. Mihai, de 19 ani, din Călăraşi, arestat preventiv, la data de 07 ianuarie 2015, pentru furt din locuinţe (caz prezentat în buletinul de presă nr. 2 din 07 ianuarie 2015), şi au recuperat zeci de ceasuri, televizoare, produse cosmetice, materiale de construcţii şi alte bunuri, pe care acesta le-ar fi sustras din locuinţe de pe raza municipiului Călăraşi.

Verificările efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale au condus iniţial  la recuperarea unui televizor şi unui laptop, în valoare totală de 4000 lei, pe care tânărul le-ar fi sustras în ultimele zile dintr-o casă din Călăraşi.

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au găsit şi recuperat alte bunuri, pe care C. Mihai le-a vândut, respectiv 7 televizoare tip plasmă, 15 telefoane mobile, un boiler electric, precum şi obiecte de mobilier, produse cosmetice şi materiale de construcţii.

Din activităţile efectuate până în prezent, există suspiciunea că tânărul, cercetat în stare de arest preventiv, a sustras bunurile din 9 locuinţe de pe raza municipiului Călăraşi, fapte comise în perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015, unele chiar nereclamate de proprietari.

Cercetările vor fi continuate de poliţişti, urmând ca toate aceste bunuri recuperate să fie restituite persoanelor păgubite.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite