luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICATomoiagă Ştefan Liviu și Motreanu Dan Ştefan și-au lansat candidaturile în localitățile...

Tomoiagă Ştefan Liviu și Motreanu Dan Ştefan și-au lansat candidaturile în localitățile Dorobanțu, Valea Argovei, Frăsinet și Mânăstirea

- Advertisement -

Duminică, 11 noiembrie 2012, în localitățile Dorobanțu și Valea Argovei şi miercuri, 14 noiembrie, în localitățile Frăsinet și Mânăstirea, deputatul Motreanu Dan Ștefan și candidatul la Senat, Tomoiagă Ștefan Liviu, și-au lansat candidaturile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c..

În prezența a peste 1.200 de cetățeni ai celor patru localități, candidaţii Uniunii Social Liberale, însoţiţi de președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu şi lideri județeni și locali ai USL, au lansat programul electoral pe care USL îl propune pentru perioada de guvernare 2012-2016.

Cu această ocazie, deputatul, Motreanu Dan Ștefan, a prezentat locuitorilor din Colegiul 3 Călăraşi, un scurt raport de activitate pentru cei patru ani de mandat parlamentar în Colegiul 3 Călărași. „Vin în fața dumneavostră cu sufletul deschis întrucât am reușit să fiu alături de comunitățile din Colegiul 3 ori de câte ori am putut. Am fost alături de elevii și profesorii din colegiul meu, le-am oferit tinerilor posibilitatea să fie informați cu privire la accesarea fondurilor europene, am spijinit cetățenii în situații grele, am fost alături de primarii din Colegiul 3 și i-am sprijinit în realizarea investițiilor în infrastructură. Din păcate, în cei patru ani de opoziție, ne-a fost foarte greu să aducem investiții în Călărași întrucât guvernele Boc și Ungureanu au alocat bani doar pe criterii politice fără să țină cont de nevoile tuturor oamenilor. USL-ul a început să repare greșelile guvernelor precedente iar România revine pe drumul bun. Vreau ca peste 4 ani să nu mai existe localități fără apă, canalizare, drumuri modernizate și dispensare umane moderne” a declarat deputatul Motreanu Dan Ştefan.

De asemenea, candidatul USL pentru Colegiu 1 Senat, Tomoiagă Liviu Ştefan a declarat că programul USL va avea o componentă importantă destinată mediului rural: „vom transforma exploataţiile mici de subzistenţă în ferme medii familiare şi vom susține dublarea primei pentru vânzarea terenurilor agricole la 400 euro/ha”.

În încheiere, preşedinte PNL Călăraşi, Răducu Filipescu a afirmat că cei doi candidaţi se bucură de sprijinul său şi că are încredere că vor face o echipă foarte bună în Parlamentul României.

 

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite