luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICAVictorioşi în vară, pe caniculă, la alegerile locale, victorioşi la referendumul furat...

Victorioşi în vară, pe caniculă, la alegerile locale, victorioşi la referendumul furat prin tertipuri, victorioşi în iarnă, pe ger, la alegerile parlamentare

- Advertisement -

Iulian Dumitrescu (candidat Colegiul 2 Senat), Raluca Surdu (candidat Colegiul 5 Camera Deputaţilor) şi Aurel Nicolae (candidat Colegiul 4 Camera Deputaţilor) transmit cetăţenilor din aceste colegii rugămintea lor pentru mobilizarea la vot în data de 9 decembrie, indiferent de vreme. Doar prin prezenţa cetăţenilor la vot se poate contribui la asigurarea a 4 ani de linişte, prosperitate şi revenire la normalitatea distrusă de guvernarea Băsescu-Boc-Ungureanu

Cei trei candidaţi sunt acum la primul examen din viaţa lor de politicieni. Dacă până acum au pus umărul pentru alegerea preşedintelui CJ, pentru primarii propuşi de USL, pentru demiterea lui Băsescu la referendum, acum solicită votul pentru întregirea echipei extinse formate din preşedintele CJ, primarul USL şi viitorii parlamentari ai zonei.

Atât Iulian Dumitrescu cât şi Raluca Surdu şi Aurel Nicolae nu îşi ascund emoţia de a fi la prima campanie electorală în care solicită voturile cetăţenilor pentru ei personal, şi sentimentul de responsabilitate pe care îl implică acest lucru.

USL Călăraşi îşi doreşte să scoată 7 parlamentari, Iulian Dumitrescu, Raluca Surdu şi Aurel Nicolae, pe zona de vest şi Liviu Tomoiagă, Dan Motreanu, Valeriu Steriu şi Daniel Florea, pe zona de est ceea ce va însemna mai multe şanse de finanţare pentru judeţ şi mai multe şanse pentru zona Olteniţei de a ajunge din urmă zona Călăraşiului.

Iulian Dumitrescu, Raluca Surdu şi Aurel Nicolae vor susţine revitalizarea proiectului canalului Dunăre-Bucureşti sub forma unui parteneriat public-privat, proiect aflat în strategia de guvernare a USL pentru 2012-2016.

Candidaţii din zona de est au luat la pas colegiile 4 şi 5 pentru Camera Deputaţilor, plus colegiul 2 pentru Senat, fiecare dintre cei trei mergând alături unul de celălalt pentru a se susţine reciproc, dovedind astfel încă odată că sunt o echipă unită.

USL este Unica Soluţie Legitimă şi doar cu un Parlament majoritar USL România va fi o ţară puternică şi prosperă!

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite