luni, octombrie 28, 2024
AcasăSPORTFotbal/Liga a IV-a/Executați de Cotea!

Fotbal/Liga a IV-a/Executați de Cotea!

- Advertisement -

Unirea Mânăstirea – Viitorul Plătărești 1-0 (0-0)

Mircea Brândușă. Pe un frig de îți înghețau oasele, cele două echipe s-au luptat pe terenul minat al „unioniștilor” pentru palmares, onoare și pentru a depăși zona fierbinte a clasamentului. Și acest lucru s-a văzut, conform relatării prietenului meu Stamelatos, în jocul desfășurat pe parcursul celor 94 de minute de joc care i-a ținut cu răsuflarea tăiată pe toți spectatorii prezenți la joc. Toată asistența a primit fotbal de Liga a III-a, dar prima repriză a fost departe de standardul cel puțin al nivelului în care joacă cele două echipe.

Fără mari ocazii în primele 25 de minute și cu echipa lui nea Fănică Fotbal așezată bine în tranșee, care nu le-a oferit multe spații adversarilor. Unirea Mânăstirea n-a reușit până la pauză, decât să-l remarce pe portarul advers. Dragomir și-a salvat echipa la singurele ocazii clare: mai întâi, capul lui Oprea (36), din6 metria fost reținut eroic, pentru ca goalkeeperul să prindă și centrarea înșelătoare trimisă de Perca (44). La reluare, Oprea a tras bine din18 metri, dar Dragomir a avut un nou reflex perfect. Când Dragomir n-a mai avut ce face, Stoica (60) a ratat incredibil și a fost acoperit de apostrofările spectatorilor. Celălalt portar, al gazdelor, a scos de pe linia porții cea mai mare ocazie a oaspeților, șutul centrare al lui Costache (62).

Echipa din Plătărești a mai avut oportunitatea de a cuceri reduta „unioniștilor” în min. 78, atunci când Zaharia, din lovitură liberă directă de la 25 metri, a tras puțin peste transversală. A fost ultima mare ocazie a oaspeților, pentru că inexplicabil s-au baricadat în propriul careu, acceptând dominarea gazdelor. În scenă a intrat însă Cotea: Mai întâi a ratat două mari ocazii, a lovit bara în min. 86 și a ratat singur cu Dragomir în min. 89. Avea să se revanșeze în chiar ultimul minut de joc atunci când a executat impecabil o lovitură liberă de la20 metriîn colțul lung. S-a încheiat 1-0, rezultat care o propulsează pe Mânăstirea pe locul 9 și o țintuiește pe Plătărești pe ultimul loc în clasament.

Dunărea Ciocănești a învins cu 6-1 Steaua Radovanu. „Agricultorii” din Borcea au plecat cu mâinile goale dela DorMăruntîn urma eșecului suferit cu 0-6. Rapid Ulmeni a deraiatla Dragoș Vodă cu 1-5. Progresul Fundulea și-a revenit și a învins cu 2-0 Viitorul Sohatu. Venus Independența a umilit cu 11-0 pe Dinamo Sărulești. Tămădău a suferit o nouă înfrângere, 0-6,la Lehliu.Modelua jumulit Curcani cu 5-1. Ultima etapă din acest tur programează sâmbătă următoarele întâlniri: Ciocănești trebuie să nu piardăla Borceaca să rămână campioană de toamnă. Dor Mărunt se urcă în Rapidul de Ulmeni cu gândul la cele 3 puncte. Dragoș Vodă are șanse mici de a câștigala Sohatu, însă o remiză nu este exclusă. Fundulea se ducela Sărulești ca să dreseze „dulăii” din localitate. Tămădău – Independența, meci la discreția echipei lui Ilie Zeciu. Plătărești își propune victoria cu Lehliu pentru a nu rămâne cenușăreasa seriei. „Unioniștii” din Mânăstirea se deplaseazăla Curcanipentru a lua câte puncte or putea. Echipa lui Sandu Bărbosu pleacă la colindat cu Steauala Radovanu.Undevor fi surprizele la sfârșitul celor 90 de minute?

Rezultate Etapa a XIV-a

Dunărea Ciocănești – Steaua Radovanu      6-1
Avântul Dor Mărunt – Agricola Borcea        6-0
Victoria Dragoș Vodă – Rapid Ulmeni          5-1
Progresul Fundulea – Viitorul Sohatu           2-0
Venus Independența – Dinamo Sărulești      11-0
Victoria Lehliu – Fortuna Tămădău               6-0
Unirea Mânăstirea – Viitorul Plătărești        1-0
Înainte Modelu – CS Curcani                             5-1

Etapa a XV-a/01.12.2012/ora 13:00
Agricola Borcea – Dunărea Ciocănești
Rapid Ulmeni – Avântul Dor Mărunt
Viitorul Sohatu – Victoria Dragoș Vodă
Dinamo Sărulești – Progresul Fundulea
Fortuna Tămădău – Venus Independența
Viitorul Plătărești – Victoria Lehliu
CS Curcani – Unirea Mânăstirea
Steaua Radovanu – Înainte Modelu

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite