luni, octombrie 28, 2024
AcasăPOLITICACandidatul USL pe Colegiul 2, Valeriu Steriu, în Unirea și Perișoru

Candidatul USL pe Colegiul 2, Valeriu Steriu, în Unirea și Perișoru

- Advertisement -

Marți, 4 decembrie – Deputatul USL Valeriu Steriu a continuat și în ultima săptămână de campanie electorală seria întâlnirilor directe cu cetățenii, desfășurând campanie din poartă în poartă în comunele Unirea și Perișoru din colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaților din județul Călărași. Candidatul USL Valeriu Steriu a fost însoțit de primarul comunei Unirea, Anghel Olteanu.

În fiecare localitate, Valeriu Steriu a fost însoțit și de consilierii locali din localitate. În comuna Unirea, deputatul USL a fost întâmpinat de o echipă de peste de 50 de simpatizanți USL, care l-au însoțit în cadrul vizitei pe care a desfășurat-o în localitate.

Valeriu Steriu a discutat cu cetățenii din Unirea și Perișoru în primul rând despre crearea de locuri de muncă și despre măsurile pe care USL le propune pentru crearea acestor locuri de muncă, precum reducerea CAS sau stimularea investițiilor în sectoarele economice capabile să genereze locuri de muncă și dezvoltarea economieie pe orizontală.

Valeriu Steriu a vorbit, de asemenea, și despre măsurile sociale pe care le propune USL, precum și despre măsurile de dezvoltare a satului românesc și a agriculturii.

- Advertisement -
ALTE ȘTIRI

ULTIMELE ȘTIRI

- Advertisment -

ARHIVĂ

Cele mai citite